woensdag 22 november 2017

Elektrische opblaaspomp zwembad

Bespaar tot wel via kiesproduct. Ruim 3luchtpompen online. Nu al vanaf €op Beslist. Alleen dit weekend: extra korting op alles. Bezoek de winkel of bestel nu online!


Altijd een verassend aanbod meubels en accessoires. Bezorging waar en wanneer je wilt. De elektrische opblaaspomp wordt geleverd met verschillende opzetstukken, en past dus gemakkelijk op verschillende soorten opblaasventielen. De motorpomp past sowieso op alle Intex opblaasproducten, maar dankzij de meegeleverde mondstukken past hij eigenlijk op alles wat je maar wilt opblazen: luchtbedden, zwembaden , boten, opblaaskrokodillen.


Eén van onze topproducten is de elektrische Intex Quick Fill Indoor Outdoor. Met deze elektrische opblaaspomp blaast u grotere opblaasbare producten razendsnel op. Het opblazen van uw luchtbe boot of zwembad is bijna secondewerk! Deze elektrische pompen kan u buitenshuis gebruiken.


Met de Intex elektrische opblaaspomp wordt het opblazen van je zwembad , luchtbe opblaasboot, etc. Je steekt de stekker in het stopcontact, het mondstuk in wat je ook maar wilt opblazen en de Intex elektrische motorpomp doet de rest! Niet gek natuurlijk, aangezien je bij een automatische opblaaspomp geen enkele moeite hoeft te doen. Steek de stekker in het stopcontact en binnen mum van tijd is het zwembad , luchtbed of opblaasbare boot opgeblazen.


Wij hebben soorten: klein en groot. Om het opblaasbare zwembad snel en gemakkelijk te kunnen opzetten, is een opblaaspomp een onmisbare accessoire. Met deze pompen is de rand van uw zwembadje in een handomdraai gevuld met lucht, zodat u er water in kunt laten stromen. Er zijn diverse soorten opblaaspompen verkrijgbaar: u kunt kiezen voor een handpomp, een voetpomp en een. Vervolgens sluit u de pomp aan op het ventiel van het luchtbed.


Laat de elektrische opblaaspomp het werk doen, net zolang totdat het luchtmatras de juiste sterkte heeft. Uw luchtmatras weer leeg laten lopen met elektrische opblaaspomp. Ook bij het leeg laten lopen van luchtmatrassen is uw elektrische pomp een onmisbaar hulpmiddel. Nú een perfecte elektrische opblaaspomp om snel het bad in te kunnen duiken. Deze pomp heeft een stekker die direct in het stopcontact kan.


Volt stekker voor in de sigarettenaansteker van de auto, boot of caravan. Je kunt alleen een opblaasbaar zwembad oppompen als er geen water in het zwembad zit i. Het pompje werkt bovendien op batterijen, dus je hoeft geen rekening te houden met stopcontacten of verlengsnoeren. Je kunt zowel binnenshuis als buitenshuis alles oppompen wat je maar wilt. Je hoeft dus je vakantie niet meer te beginnen met het opblazen van je luchtbed met een voet of handpomp. Nu meer dan 3luchtpompen.


Elektrische opblaaspomp zwembad

Vergelijken doe je op Beslist. De Intex elektrische motorpomp komt met adapters: met de reguliere stekker sluit je de pomp aan op het stopcontact (230V) en met de volt adapter sluit je de pomp aan op je auto of camper (via de sigarettenaansteker). De pomp kan ook ingesteld worden op leegzuigen.


Om de pomp te gebruiken dien je enkel in de buurt te zijn van een stopcontact of aansteker in de auto. Luchtpomp Intex Elektrisch (230V). Deze handige losse motorpomp van Intex heeft een aansluiting 2volt en is handig voor thuis.


Met de opblaaspomp is uw opblaasluchtbed of accessoire razendsnel opgeblazen en kunt u er binnen een mum van tijd gebruik van maken. Een handige feature is dat de pomp uw opblaasproduct ook leeg kan zuigen zodra u het.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts