maandag 27 november 2017

Zwembad intex 244

Intex zwembad op Vergelijk. Creëer buiten ook een thuisgevoel! Het zwembad is door het kleine formaat zeer geliefd bij mensen met een kleine tuin.


Ook wordt dit zwembad vaak gekocht als eerste zwembad. Het grote voordeel van dit zwembad is dat het zeer eenvoudig op te zetten is.

Binnen maximaal minuten is het gebruiksklaar! Snelle bezorgen en ivm de warmte snel opgezet. Door de zandfilterpomp (met glasparels) en het zoutwater systeem is de kwaliteit van het water gemakkelijk goed te houden.


Exclusief een filter pomp van 12V. Uren zwemplezier voor jong en oud. Met een afdekzeil voorkomt u dat er vuil en bladeren in het water komen als u het zwembad niet gebruikt.


Door de geringe afmetingen van dit zwembad is er altijd wel een plekje te vinden waar het zwembad geplaatst kan worden.

De intex easy set pool 2staat voor gegarandeerd veel zwemplezier in uw eigen achtertuin. Alleen de bovenste ring hoeft opgeblazen te worden, daarna kun je het vullen met water en gaat de rest vanzelf. Als de zon erop schijnt wordt het water warmer.


De deken houd de temperatuur van het water vast. De Solar deken ligt op het water en is dus geen afdekhoes. Gratis verzending va € 7-. Kies uit 1producten vanaf € 20.


Doos kan licht beschadigd zijn. Echt easy, want in een handomdraai (ca. minuten) staat het zwembad klaar om gevuld te worden. Haal de zwemkleding maar tevoorschijn. Het bad heeft naast het sterke frame ook nog eens een oogstrelend design.


In tegenstelling tot de Metal Frame zwembaden zijn De Prism Frame zwembaden wel verkrijgbaar in diverse rechthoekige afmetingen. Dek het zwembad af met een afdekzeil om het beter te isoleren en vuil buiten te houden. Tevens is het een extra veiligheid om kinderen of huisdieren buiten het zwembad te houden. De aantrekkelijke prijs maakt hem ook geliefd.


Zo goed als nieuw Ophalen.

Zwembad intex easy set 2x cm. Loopt de zomer ten einde dan kun je middels de speciale afvoer gemakkelijk een tuinslang verbinden om het water snel af te voeren. Met pomp, zonder accessoires. Deze zijn te vinden aan de buiten kan van uw opblaas zwembad.


In ons land komt het regelmatig voor dat we het zwembad even een paar dagen niet kunnen gebruiken. Er zit bij alle zwembaden een handleiding. We kunnen u bijstaan in onze winkels en uitleggen hoe u best uw intex zwembad opzet.


Kom langs in één van onze winkels.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts