dinsdag 7 november 2017

Weber e320 gbs

Weber e320 gbs

Specialistisch advies nodig? Bespaar tot wel via kiesproduct. Kies uit 2producten vanaf € 50. Klanttevredenheid is prioriteit bij Weber. Hoewel Weber barbecues zijn vervaardigd met grote precisie en met materialen van hoge kwaliteit, kan het gebeuren dat er ooit reden is voor een klacht.


De Spirit Original E-3GBS Gasbarbecue is voorzien van porselein-geëmailleerde Flavorizer Bars die zijn ontworpen met een unieke hoekvorm waardoor ze druipvet opvangen en een deel ervan wegleiden om steekvlammen te voorkomen. Het andere deel rookt en sist om een heerlijke smaak aan uw voedsel te geven. Weber Spirit E-3Original GBS System Edition. Zo heeft u bijvoorbeeld de beschikking over krachtige RVS branders met Crossover ontstekingssysteem, die regelbaar is middels grote stevige draaiknoppen.


Dit betekent dat je het middenstuk uit het rooster haalt waardoor er ruimte is voor Weber GBS accessoires als een wokpan, poffertjespan, braadpan of een pizzasteen. Verras je gasten dus keer op keer met nieuwe barbecuecreaties. De frisse ochtendlucht en de geur van spek op de bakplaat, gevolgd door een avondmaal waar geen einde aan lijkt te komen.


Weber e320 gbs

Begin en eindig de dag in uw tuin met de mensen om wie u het meest geeft en met lekkere gerechten van de Spirit Original E-3GBS gasbarbecue. Weber Gourmet BBQ System ( GBS ) Het Gourmet BBQ System grillrooster is de basis van het populaire GBS systeem, waarin je diverse acerssoires kunt plaatsen zoals de pizzasteen, de gevogeltestomer, de bakplaat of de poffertjespan. Dit maakt het voor u mogelijk om verscheidene gerechten te bereiden op de barbecue. Weber service en garantie en product informatie.


Een levensduur van jaar en langer is niet ongewoon - zelfs als de barbecue het hele jaar buiten staat. Het Weber GBS Searing-rooster is geschikt voor de Weber GBS barbecues. Deze barbecue is voorzien van een rooster met een uitneembaar middenstuk. Hierin plaats je het gietijzeren rooster met een diameter van centimeter.


Weber e320 gbs

Je grilt nu stukken vlees of vis op hoge temperaturen gaar. Zo behoud je het vleessap en daarmee ook de smaak. Met de barbecue kan je indirect en direct grillen, waardoor je grotere stukken vlees tot in de perfectie gaart. Vergelijk er ruim 1op Beslist.


De beste gasbarbecues online! Daarvoor kijk je op Kieskeurig. Je haalt namelijk het middenstuk uit het rooster en plaatst hierin Weber GBS accessories (niet meegeleverd), zoals een wokpan. De E-3Original GBS van Weber is een krachtige gasbarbecue die van alle gemakken voorzien is.


We sell a large range of barbecues from the best manufacturers. Deze vernieuwe Master Touch houtskoolbarbecue heeft namelijk het Weber Gourmet Barbecue System. Perfect voor elke familie die regelmatig wil barbecueën. Grillen wordt plots eenvoudig en vooral gemakkelijk! Een exclusief design met de ideale.


Met drie krachtige branders, een zijbrander en een royaal kookoppervlak is deze buitenkeuken zeer compleet. De Weber barbecue Spirit E-3Original zwart heeft een kookoppervlakte van bij centimeter en een warmhoudrek dat het bruikbare oppervlak van de barbecue vergroot. Deze Weber gasbarbecue heeft een geïntegreerde thermometer in de deksel voor een permanente temperatuurcontrole.


Met een elektronische ontsteking ontsteek je de brander veilig.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts