zondag 12 november 2017

Sierbeton vloer

Hoogstaande kwaliteit parket vloeren met de laagste prijs. Groot assortiment Vloeren. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver.


Bekijk het prachtige aanbod aan Vloeren nú op beslist. Decocrete maakt betonvloeren die uitstekend geschikt zijn voor terrassen en opritten. Doordat wij de vloeren uit één stuk maken, blijven ze onkruidvrij en vinden er geen plaatselijke verzakkingen plaats.

Een oprit bestraten of terras aanleggen met printbeton is duurzaade vloeren gaan erg lang mee en het onderhoud is minimaal. Door de toepassing van speciale toplagen kan een dusdanige structuur en tint worden verkregen, dat de vloer echt lijkt op een gevlinderde betonvloer in kleur. Beton design is helemaal in. Als specialist in betonvloeren hebben we bij Willem Designvloeren veel kennis en ervaring. Het gaat dan om een mooi egale vloer die je woning een moderne uitstraling geeft.


Door groeven in de vloer te slijpen kan je een tegeleffect creëren, wat zeker aantrekkelijk is bij terrassen in gepolierde beton. Bovendien hoef je geen chape te leggen bij massieve vloeren , wat ook een flinke kostenbesparing oplevert. Een andere vloer die wij u aan kunnen raden is een betonlook vloer.


U kunt bij interesse onze showroom met een vloer van beton op afspraak bezoeken, maar het staat u uiteraard ook vrij om online een vrijblijvende offerte voor gietbeton aan te vragen.

Doordat de vloer in het werk wordt gestort, bestaat de vloer uit één geheel. En is er voor onkruid geen kans meer om door de naden omhoog te komen. Wanneer de vloer is gestort en voldoende is aangehar kan men kleur in de vloer aanbrengen.


Dit gebeurt door een kleurpoeder in de toplaag van de vloer te pleisteren. Aangelegd door vakmensen met jarenlange ervaring in het leggen van hoogwaardige vloeren. Afgewerkt met een speciale toplaag zodat de Sfeerbeton vloer optimaal beschermd is tegen intensief dagelijks gebruik. Een vloer met karakter, mooi in huis, praktisch in winkels en showrooms en optimaal voor kantoor en horeca. Hoe dan ook mag het duidelijk zijn, sierbeton brengt ook voor de kleinsten onder ons heel wat leuke en interessante mogelijkheden met zich mee!


Als uw vloer van zandcement of beton is gelegd ( met of zonder vloerverwarming ) in uw badkamer, berging, aanbouw, of woonkamer zit hier ook een droogtijd aan vast. Bespaar tot wel via kiesproduct. Zeker in de keuken, waar heel wat zuren en vetten aanwezig zijn, is het aangeraden een beschermingscoating te plaatsen.


Het wekelijks onderhoud van een betonvloer gebeurt best met lithofin producten. Bruine zeep wordt afgeraden omdat deze een vetlaag op je vloer legt na verloop van tijd. Vloerenbedrijf van Dijk heeft de kennis ,techniek en materialen in huis.


Wij zullen dan ook alles in het. Een vloer in gepolierde beton heeft zijn populariteit zonder twijfel te danken aan de naadloze afwerking. Daardoor krijgt de vloer een heel strakke en industriële uitstraling.


Het is natuurlijk ook mogelijk om kleine voegen in de gepolierde beton te laten slijpen.

Dat kan om scheurvorming te voorkomen, maar ook omwille van esthetische redenen. Natuurlijk krijgt uiteindelijk ook aanslag (als mos en luchtvervuiling) zijn grip op betonnen objecten, maar met een een simpele hogedrukspuit behandeling krijg je sierbeton al weer snel terug in zijn oude glorie. Er komen steeds meer verschillende soorten betonlook vloeren elk met hun voor- en nadelen.


Woonbeton vloeren zijn zeer goed geschikt voor vloerverwarming. Voor het aanleggen van woonbeton is maar een betrekkelijk korte uitvoeringstijd nodig. Binnen uur is de vloer alweer beloopbaar.


Zoals elk materiaal heeft ook beton specifieke eigenschappen die zowel positieve als negatieve gevolgen kunnen hebben. In dit artikel overlopen we de belangrijkste eigenschappen van betonnen vloeren. Weeg de nadelen en voordelen goed af alvorens te beslissen of een betonvloer ook voor jouw woning is weggelegd. Voor meer vierkante meters wordt de prijs lager. Let op: Elke vloer is maatwerk en wordt apart gecalculeerd.


De uiteindelijke prijs is afhankelijk van diverse factoren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts