vrijdag 10 november 2017

Schuur met overkapping

Wilt u een nieuwe schuur met veranda? Wij realiseren uw droom schuur! Ruime keuze aan blokhutten en schuren. Meer dan 1modellen in de showroom, kom langs voor inspiratie! Zelfbouw Douglas Overkapping.


Schuur met Overkapping Schuur met overkapping of veranda. Op zoek naar een schuur met een overkapping ? Een veranda met overkapping is ideaal om uw tijdens warme zomeravonden lekker beschut buiten te verblijven. Een houten schuur met overkapping in L-vorm met meerdere gebruikersfuncties in één gebouw. Als u uw wensen met ons bespreekt maken we een ontwerp voor u op maat. In deze schuur met overkapping is een zolder te vinden, garage, veranda en opslagruimte.


Een tuinhuis met overkapping combineert het praktische met het aangename. Gebruik uw tuinhuis voor de opslag van tuingereedschap, tegelijkertijd is een lounge gedeelte onder de overkapping perfect om van die lange zomeravonden te genieten. Een blokhut met een kapschuur geeft je alle ruimte. De blokhut met overkapping kapschuur is het eigenlijk allemaal.


De hoogte van het dak maakt dat u serieus extra opbergruimte hebt. Wij leveren alleen maar maatwerk en bouwen iedere schuur met overkapping op maat. Een houten garage met luifel of een schuur met overkapping wordt uitgevoerd in de afmeting en vorm zoals u voor ogen heeft. Bekijk de mogelijkheden en onze reeds gerealiseerde schuren met overkapping en laat u verrassen! Wat kost een schuur met overkapping ? Een mooie landelijke houten schuur met sporenkap!


Dit prachtige bijgebouw is voor mensen zoals u, die van. Deze modellen kunt u als uitgangspunt nemen en daar uw eigen schuur op verder baseren. Natuurlijk kunt u ook met uw eigen ontwerp komen. Wij als Geldersche Houtbouw kunnen voor u de perfecte schuur leveren.


Schuur met overkapping

Onze schuren worden veelal gemaakt van Douglas bevelsiding planken als wandbekleding. Tuinhuis met plat dak en overkapping. Steeds meer mensen kiezen voor een tuinhuis met overkapping met plat dak. Het voordeel van een dergelijke blokhut met luifel met plat dak is dat u zowel bergruimte als een overdekt terras heeft.


Een plat dak is goedkoper dan een punt dak. Duizenden blokhutten nu inclusief eerste aankoop korting zeer scherp geprijsd! Ruim assortiment overkapping met schuur. Groot assortiment Overkappingen. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver.


Schuur met overkapping

Een maatwerk houten schuur met overkapping is een aanwinst voor uw tuin. Bekijk hieronder voorbeelden van maatwerk overkappingen met schuur. Puur ambachtelijk vakwerk met stijlvolle details. De eiken gebinten zijn met pen en gatverbindingen vervaardigt.


Op het dak liggen ovh oude pannen die naast de prachtige look ook een hoge kwaliteit bezit. Wij wensen ook deze tevreden opdrachtgever veel plezier met zijn nieuwe houten schuur met overkapping. Verder voor een lange levensduur van uw schuur met overkapping is het belangrijk om te werken met de juiste materialen en een professionele constructie.


Een schuur met overkapping kan functioneren als een overdekte parkeerplek voor uw auto of andere motorvoertuigen, maar ook als een knusse zit plek.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts