dinsdag 28 november 2017

Zwembad huttenheugte

Jouw nieuwe favoriete zwembad kopen? Snelle stromingen, bochten, hobbels. Snelheidsduivels amuseren zich kostelijk met de razendsnelle afdaling van de wildwaterbaan. In het veilige Kinder-doe-bad hebben de kleintjes de tijd van hun leven. Even rustig zwemmen met jouw baby?


Kom dan naar het BabyZwemmen.

Wij willen hier een beschrijving geven, maar de site die u nu bekijkt staat dit niet toe. Je vindt er watervallen, glijbanen, stroomversnellingen, wildwaterbanen en nog veel meer! Kijk dan eens naar onze last minute aanbiedingen.


Na alle inspanning in het zwemparadijs kan je lekker ontspannen met een bezoek aan de sauna of het Turkse stoomba een bruin kleurtje krijgen onder de snelbruiner of gewoon lekker relaxen bij het. Ligging en praktische informatie subtropisch zwembad de Huttenheugte. Dalen is een plaats in de provincie Drenthe. Begin uw dag actief met één van de verschillende workouts.


Trek een baantje in het zwembad , bedwing de golven in het golfslagbad of sjees van de wildwaterbaan. Zwembad de Huttenheugte telt diverse baden, waaronder een 25-meterba een golfslagbad en een veilig kinder-doe-bad.

Ook zijn hier een spannende wildwaterbaan en twee waterglijbanen te vinden. Hierdoor is een dagje naar zwembad de Huttenheugte een heerlijk uitje voor het hele gezin! Het zwembad leent zich ook goed voor een kinderfeestje.


Bijzonder aan dit park is Adventure Island met een wasberenopvang. Daarnaast ligt het aan een groot meer en kun je hier ook vissen. In het zwembad van de Huttenheugte vermaak je je gemakkelijk de gehele dag.


Niet zo gek met zoveel verschillende zwemfaciliteiten. Heerlijk baantjes trekken in dit grote zwembad. Of je nu doet aan schoolslag of crawl - in dit zwembad zal het prima gaan!


Het Huttenheugte zwembad is ook zeker kindvriendelijk. Wij komen zeker nog eens terug! Qua bungalows geen echte hoogvlieger, maar boek een Premium of VIP bungalow en je komt zeker niets tekort. Lees uitgebreide omschrijving.


Bekijk een enorm aanbod met deals voor een dagje uit. De Huttenheugte is echt een familiepark waar de kinderen nog lang over na zullen praten. Even een moment van relaxen en de familiebanden aanhalen.


Waar kan dat beter dan in een heerlijk zwembad vol waterpret? Leuk vakantiepark met een mooi zwembad Wij zijn hier geregeld op vakantie geweest. Het subtropische zwembad is erg mooi en luxe.

Een leuk buitenba golfslagba peuterbad en leuke glijbanen. Het is voor ons iets te ver weg om even naar het zwembad te gaan, maar zeker leuk om met een vakantie te combineren of als we een keer in de buurt zijn. De tropische Market Dome is dé plek voor vertier, entertainment, shops en restaurants. Overtuig uzelf en lees èchte reviews.


Beste Renske, hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Leuk dat u zo met de kinderen heeft genoten van het park, het zwembad en de combinatie met Plopsa Indoor Coevorden. We hopen u weer eens als gast te mogen ontvangen!


Je eigen knuffelbeer maken van begin tot eind. Dat kan tijdens de nieuwe activiteit Kids Workshop. Beschikbaar in verschillende parken. Abonneer je op ons kanaal.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts