woensdag 22 november 2017

Kunststof bakken voor vijver

Verschillende kleuren en maten voor al uw producten. Bestel gemakkelijk online! Een passend rek voor onze bakken! Meer dan jaar ervaring.


Kunststof stapelbakken voor transport, logistiek en opslag. Vind kunststof bakken voor vijver.

Zoek Nu Sneller, Beter en Slimmer bij Vinden. Welkom op kunststofvijverbakken. Wij zijn specialist in het vervaardigen van kunststof vijverbakken in allerlei formaten. In onze webshop vind u standaard formaten van zowel grote als kleine vijverbakken.


Daarnaast is het mogelijk om te kiezen voor maatwerk. Op basis van uw wensen produceren wij dan een vijver op maat. Voorgevormde vijvers zijn meestal gemaakt van verschillende soorten kunststof.


Naast deze kunststof vijver bakken leveren wij ook terrasvijvers met een bijzonder uniek design en van zeer origineel materiaal, namelijk textiel.

Een vijver aanleggen is eigenlijk niet zo heel erg lastig. Met onze kunststof vijverbak is het een fluitje van een cent. Doormiddel van de vormen die er inzitten kunt u een parel in uw tuin creëren door prachtige waterplanten toe te voegen.


Bepaal eerst de beste plek in de tuin voor de vijverbak en graaf daar een gat. Plaats de voorgevormde vijver in de vijverkuil en let daarbij dat er rondom langs de wanden van de kunststof vijver overal evenveel vrije ruimte is. Aangeboden : kunststof bakken met deksel inhoud ca. De kleine bakken tot en met liter zijn olie en zuurbestendig waardoor zeer geschikt voor het opvangen van olie en vloeistoffen. De plastic bakken zijn stapelbaar, ook wel nestbaar genoemd.


Als dit niet het geval is dient u aan de onderkant zand bij te vullen om de vijver op te hogen. Dit voorkomt dat u de rest van de tijd tegen een lelijke kunststof rand aan zit te kijken. Voordeel van een polyester vijver bak t. HdPE is dat ze redelijk licht van gewicht zijn en daardoor gemakkelijker te transporteren en te plaatsen zijn voor de doe het zelver. Polyester is UV bestendig en heeft een hoge slagvastigheid. Tegen meerprijs ook leverbaar in blauw.


Wilt u graag een vijver in de tuin maar heeft u hier niet de ruimte voor of geen zin in het bijkomende onderhoud? Beleef toch optimaal vijverplezier met deze terrasvijver van Velda! U kunt de mini- vijver op het terras, balkon, tuintafel maar zelfs ook binnen plaatsen.

De Fountain Pond staat eigenlijk op elke plek geweldig! Deze HDPE- vijver bak van 2. Vraag online offerte aan of bestel direct in onze webshop. Stapelbakken voor magazijn, transport en logistiek.


Ruim assortiment kunststof bakken voor vijver. Je kunt een vijverbak ingraven, maar ook bovengronds neerzetten en rondom afwerken met hout, bamboe of steen. HDPE (High Density Poly Ethyleen) kunststof platen. Er zijn vele soorten en maten vijverbakken. Kies jij een grillige natuurlijke vorm?


Of ga je voor meerdere kleinere bakken , verbonden door een waterstroom? De vijver werd binnen de afgesproken levertijd bezorgt. Zeer geschikt als koivijver, visvijver, plantenvijver, zwemvijver, etc. Bent u op zoek naar een kunststof vijverbak?


Het formaat van een koi vijver. Onverwoestbare kwaliteit, directe afname bij de fabrikant. Wij maken uw kunststof vijverbakken op maat van uw specificaties. Afmetingen, specifieke uitvoeringen of voorzieningen, wij zorgen voor een kunststof vijver of vijverbak die precies voldoet aan uw specifieke wensen.


Strakke vorm dus ruimtebesparend.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts