maandag 20 november 2017

Glazen uitbouw

Bouw zeker met BouwGarant, gediplomeerd en betrouwbaar vakmanschap. Kies voor de zekerheid van BouwGarant. Zoek welke aannemer is aangesloten bij BouwGarant. Bekijk nu ons unieke assortiment glazen voor de leukste tafelmomenten.


Vandaag de dag is Wehkamp hét online warenhuis voor gezinnen.

Transformeer je Keuken met onze grote selectie aan accessoires. Alruco heeft al meer dan jaar ervaring in woninguitbreidingen zoals een serre waarbij optimaal gebruik wordt gemaakt van natuurlijk daglicht. We geven u graag advies over de uitbouw van uw woning en ontwerpen, produceren en monteren vervolgens een woninguitbreiding naar uw wens, passend bij de stijl van uw woning.


Gezien het feit dat een glazen aanbouw grotendeels is opgebouwd uit glas spreekt het voor zich dat het soort glas veelal van doorslaggevend belang is voor de totale kostprijs die in rekening wordt gebracht. We onderscheiden op dit vlak verschillende mogelijkheden. Wat voor glazen uitbouw wil je laten plaatsen? Heb je specifieke wensen en wil je een luxe woonserre van glas ?

Of is een basic serre voldoende? Je kan zelf bepalen hoe de serre eruit komt te zien, maar onthoud dat de prijzen omhoog gaan als je meer opties toevoegt. Een andere optie is een glazen uitbouw. Dit zorgt voor meer licht binnen en daardoor maak je het huis lekker open en vrij. Een nadeel is vaak wel dat je moeilijk meubels kan plaatsen tegen glas.


Dit staat een beetje rommelig en vanaf buiten kijk je dan tegen de achterkant van de meubels aan. Deze grote serre is ook vooral in de schemering zo mooi om te zien. Juist nu zie je hoe geweldig het woonoppervlakte in dit huis is vergroot. Een glazen uitbouw is dus een tussenoptie als je twijfelt tussen een serre en een uitbouw.


De tuin en het huis vormen één geheel door de plaatsing van een glazen uitbouw. Het plaatsen van een glazen uitbouw is een goede keus om veel ruimte te creëren en ook de lichtinval in huis te vergroten. En dan is de prijs ook nog fijner dan bij een. Bij een uitbouw dient u rekening te houden dat bijvoorbeeld een glazen dak in de uitbouw het woonkomfort behoorlijk nadelig kan beïnvloeden. U moet u voorstellen dat wanneer u een uitbouw met glazen dak laat realiseren, dat dit bij hevige regen of hagel kan lijden tot vervelend geluidsoverlast.


Een standaard aanbouw word vaak gemetseld van stenen maar zo zijn er ook houten aanbouwen en zelfs glazen exemplaren te verkrijgen.

Een houtskelet aanbouw is natuurlijk een stuk goedkoper in prijs dan een gemetselde uitbouw aan uw woning. Glas word vaak gebruikt als serre of als sier erker aan de voorkant van uw woning. Een serre aanbouw bestaat grotendeels uit glas , waardoor je het hele jaar door in de kamer kan genieten. Ook als het wat minder weer is. We vertellen je hier welke kosten dit met zich meebrengt.


Wil je een serre kopen en laten plaatsen? Busscher Serrebouw gebruikt duurzame materialen die een lange levensduur garanderen. Zo geniet u zorgeloos van uw serre aanbouw. Neem vrijblijvend contact met ons op! Ontdek wat onze beste glazen zijn voor een geslaagd diner.


De uitbouw serre van glas geeft licht, ruimte en meerwaarde van de woning! Waar moet je op letten en hoe kies je het beste en mooiste model? Glas laat veel zonlicht door waardoor een glazen aanbouw zorgt voor extra warmte in uw huis en u bespaart op energiekosten.


Planten gedijen goed in een glazen aanbouw, vaak ook in de winter. Bent u op zoek naar een glazen aanbouw kijk dan naar de vele mogelijkheden bij de Aanbouw expert. Glazen serre voor nóg meer plezier van huis en tuin.


De beste manier om uw huis én tuin meerwaarde te geven is met een glazen serre-aanbouw. Een geïsoleerde glazen uitbouw is als een wintertuin, waar u maanden per jaar de seizoenen kunt beleven. Mooi zacht hout in combinatie met een antracietkleurig frame en veel glas. Door deze keuze van kleuren ontstaat toch een soort eenheid met het oude huis. Het contrast aan de andere kant maakt heel duidelijk dat deze constructie een nieuwe toevoeging is.


Weet jij al hoe jij jouw huis gaat uitbouwen ? Een uitbouw in dezelfde stijl was dat betreft veel ‘nepper’ geweest. Een aanbouw zorgt voor meer ruimte in je woonkamer of biedt de ruimte voor een extra grote keuken. Houd er rekening mee dat bij een keuken aanbouw veel leidingen verlegd moeten worden. Wil jij vooral meer licht in je woning? Ga dan voor een glazen serre.


Glazen hefschuifpuien: Er zijn verschillende varianten mogelijk, 2-delig, 3-delig of 4-delig. Onze glazen puien, welke u ook kiest, zijn van een hoge kwaliteit en worden op maat gemaakt. Het is handig om te weten dat er een verschil bestaat tussen een aanbouw, een uitbouw en een bijgebouw.


Een aanbouw is een afzonderlijke ruimte dat aan het hoofdgebouw wordt aangebouwd. PREFAST maakt het mogelijk om een uitbouw te realiseren binnen dagen. Niet alleen heeft u hiermee een moderne uitbouw , ook betekent dat minimale overlast voor u met een maximaal resultaat.


De prefab uitbouw heeft namelijk een zeer hoge isolatiewaarde, hoogwaardige kwaliteit en een uitmuntend afwerkingsniveau.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts