dinsdag 7 november 2017

Achtertuinen voorbeelden

Zoek naar tuinontwerpen voorbeelden. Achtertuinen zijn in alle vormen en maten. Hieronder diverse tuinontwerpen van kleine achtertuin tot landgoed en van prieel tot vijver Tuinontwerpen Vrijstaande woningen: tuinontwerpen middelgrote tuinen Tuinontwerpen kleinere tuinen Tuinontwerpen landelijke tuinen Tuinontwerpen landgoederen Tuinontwerpen Villa tuinen Tuinontwerpen bedrijfstuinen Tuinontwerpen recreatie terreinen.


Tuin ideeen doe je hier op! Volop inspiratietuinen en voorbeeldtuinen. Bekijk het bord Kleine tuin ontwerpen van dosschepleister op Pinterest.

De achtertuin is de plek om uw droomtuin te realiseren. In iedere gewenste stijl en binnen ieder gewenst budget. En om de achtertuin goed aan te kunnen leggen is een tuinontwerp, op maat gemaakt, noodzakelijk.


Op zoek naar voorbeeldtuinen? Doe inspiratie op met de voorbeelden van verschillende tuinen! Deze tuinen zijn stuk voor stuk door ons gerealiseerd.


Per voorbeeldtuin geven we een korte beschrijving van de elementen in de tuin. Ook vind je hieronder enkele tuinontwerp voorbeelden.

Lees verder en laat je inspireren door onze voorbeeldtuinen. Mooie achtertuin in Spijkenisse met een groot terras, diverse bloembakken, waterelement en als beplanting verder taxushagen en oa diverse siergrassen. Hieronder een aantal tuinen, klein voortuintje met witte accenten, daarna een tuin met een koivijver in Dordrecht en dan een tuin met RVS spiegel-vijver. Ideeën en inspiratie voor de achtertuin ! We hebben enkele achtertuin voorbeelden voor je, het beeldmateriaal is afkomstig van Lensen Hoveniers. Bezoek onze referentiepagina’s en bekijk de vele mogelijkheden in moderne tuinen, klassieke tuinen, dakterrassen, bestrating, beplanting.


Inspiratie voor je eigen tuin kun je het beste halen uit goede bestaande tuin voorbeelden. We zetten voorbeelden van tuinen voor je op een rij. Dit is dus even genieten, wat een mooie tuin voorbeelden. En zeker hele leuke en mooie ideeën.


Helaas hebben we hier Zevenblad in de tuin, sinds jaar. Ik ben alles steeds maar aan het wegtrekken in de hoop dat het zevenblad de geest geeft. Laat de perfecte achtertuin aanleggen. Op deze pagina krijgt u een indruk van verschillende achtertuinen die door Lensen hoveniers zijn aangelegd. De afmetingen van de achtertuinen lopen erg uit één.


Elke achtertuin heeft zijn eigen sfeer die sterk bepaald wordt door de wensen van de tuineigenaar en natuurlijk door de omgeving. Op deze pagina treft u foto’s en voorbeelden van achtertuinen waarvan de aanleg en tuinontwerp van Kasbergen hoveniers is. Bestrating, plantwerk, schuttingen, tuinverlichting enz.

Plaats je alles in de lengte zoals in dit voorbeeld dan zorgt ook dat voor veel extra ruimtelijkheid. Bovendien krijgt je tuin zo een zeer rustige en serene sfeer. Het eerste voorbeeld laat zien dat een kleine voortuin zich prima leent voor een strak en modern design. De verschillende grijstinten staan prachtig bij elkaar, en natuurlijk ook bij het huis en de straatstenen.


Uit alle tuinideeën en -trends kun je voldoende tuininspiratie halen om ook jouw tuin te veranderen in een prettige leefruimte! Een achtertuin met veel borders en waarin je lekker door de tuin kunt wandelen. Een groot terras met enkele ronde vormen is aan huiszijde gesitueerd.


Een looppad die in het grote terras doorloopt verbindt het achterste terras.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts