maandag 13 november 2017

Badkamermeubel van steigerhout

De meubels zijn in vele kleuren, modellen en afmetingen te verkrijgen. Ruime badkamermeubel voorraad. Hoogste Kwaliteit, Laagste Prijs Bij Megadump. Bestel Nu Of Kom Langs in Wormer!


In de badkamer heeft u natuurlijk ook opbergruimte nodig voor cosmetica, shampoo, scheerspullen en handdoeken.

Badkamerkasten van steigerhout. Een mooie badkamerkast van steigerhout biedt deze opbergruimte en is natuurlijk gewoon mooi om te zien. U kunt de badkamerkasten uiteraard op maat laten maken. Het meubel is van steigerhout gemaakt en vervolgens geschuurd. Schitterend badkamer meubel van steigerhout.


Dit meubel wordt geleverd met twee lades. Past perfect bij elk badkamermeubel van steigerhout. Heeft precies dezelfde uitstraling en kan met dezelfde behandeling geleverd worden.

Wastafelkast van steigerhout met staal. Een badkamermeubel van steigerhout kopen heeft natuurlijk niet alleen als nadeel dat je erg veel geld kwijt bent aan de aankoop van een badkamermeubel van steigerhout , maar ook dat je gebonden bent aan de formaten van het badkamermeubel die worden aangeboden. Nu kan jij zelf een badkamermeubel van steigerhout op de maat maken zoals jij dat zelf.


Badmeubels van steigerhout ideaal voor de badkamer. De badkamermeubels van de Steigeraar onderscheiden zich door hun authentieke uitstraling, de echtheid van het materiaal en de stoerheid van het steigerhouten badkamermeubel. Daarnaast is het concept eenvoudig en kunt u het zelf naar eigen idee gaan invullen.


Sfeervol badkamermeubel met legplank en gemaakt van oud steigerhout , dat overigens heel geschikt is voor de badkamer. Uit te breiden met deurtjes of laden, een mooie spiegellijst, legplankjes voor aan de muur. Hoge Kwaliteit voor Lage Prijzen. Wie bieden de Laagste Prijs Garantie.


Anders Passen we de Prijs direct aan! Vanaf 1euro gratis verzending in NL. Bezoek onze Showroom in Nieuwegein of Harderwijk. Bekijk de nieuwe collectie van Vans online bij de Bijenkorf.


Mooi badkamermeubel van steigerhout. Een prachtig badkamermeubel met lades en een legplank wat veel ruimte biedt.

Dit badkamermeubel is gemaakt van nieuw steigerhout. Verder zijn er verschillende ladegeleiders waar u uit kunt kiezen o. Behandeling in elk soort wash of lak is mogelijk. Uiteraard kunt u elk steigerhouten meubel ook rechtstreeks via onze webshop bestellen.


Wilt u een steigerhouten badkamermeubel met die open is of juist met lades? Wij kunnen de badkamermeubel maken die bij u past. Daarnaast kunt u de badkamermeubel leuk combineren met bijvoorbeeld spiegels of andere kasten van SteigermeubelsXL.


Geef uw badkamer een unieke sfeer met een prachtig badkamermeubel van SteigermeubelsXL. De stoere, maar ook warme uitstraling van het steigerhout past eigenlijk in elke badkamer. Wilt u nog langer plezier hebben van het meubel? Laat hem dan door ons met een impregneerbehandeling behandelen.


Dit is overigens niet zichtbaar, dus het zal geen andere kleur aan het meubel geven. Wanneer je van steigerhouten meubelen en accessoires houdt dan is een spiegel van deze houtsoort echt een must-have. Prachtig badmeubel gemaakt van steigerplanken op een zwart gepoedercoat stalen onderstel, voorzien van lades. Met steigerhout kun je zelf mooi, robuuste meubels maken voor binnen en buiten.


Zo kun je je eigen steigerhouten stoelen, tafel, tuinbank, kast of bureau maken. Steigerhout is zeer stevig basismateriaal dat je eenvoudig kunt bewerken. Je vindt hier niet alleen handige stappenplannen, maar ook duidelijke tekeningen waar je meteen mee aan de slag.


Helaas is hout gevoelig voor water en vocht. Als u een badkamermeubel van steigerhout wilt maken, behandel het hout dan eerst met hardwaxolie. In tegenstelling tot vernis, behoudt een steigerhouten meubel zijn natuurlijke uitstraling.


De wasolie beschermt het blad tegen het indringen van.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts