donderdag 23 november 2017

Papiervisjes bestrijden

Vind papiervisjes bestrijden als je nu zoekt. Professionele vochtbestrijding. Oorzaken, oplossingen en scherpe tarieven. Papiervisjes professioneel bestrijden.


Zodra ze een plaag vormen, kun je het beste professionele bestrijders inschakelen.

Zij weten hoe de beestjes veilig bestreden kunnen worden. Veel mensen denken dat die beestjes die je boeken opvreten ook zilvervisjes zijn. Ze lijken er wel op, maar heten papiervisjes. Zilvervisjes zijn voornamelijk actief in huizen met een vochtprobleem.


Deze glibberige gluiperdjes zitten namelijk in alle mogelijke naden en spleetjes van muren, vloeren en plafonds. Intussen vreten ze stiekem aan belangrijke documenten, fotoalbums, boeken, tijdschriften of schilderijen. Om papiervisjes zelf te bestrijden , is het mogelijk om gebruik te maken van een papiervisjesspray.


Deze zijn te vinden in vele doe-het-zelf-winkels.

De sprays zijn speciaal ontwikkeld om papiervisjes snel en effectief te bestrijden. Het papiervisje is een insect dat zich voedt met organisch materiaal. Het is vooral dol op plantaardige vezels en vezels in papier en textiel. In woningen kunnen ze vraatschade toebrengen aan boeken, schilderijen en behang.


Heb je papiervisjes in huis, dan is het belangrijk om deze te bestrijden. Door de plastic zak komen ze er niet meer uit en vang je ze erg makkelijk. Verder hebben papiervisjes een hekel aan pepers en ze houden ook niet van de geur van een laurierboom. Toch is de kans klein dat je met bovenstaande methodes alle papiervisjes bestrijdt. Daarnaast zijn papiervisjes doorgaans iets groter dan zilvervisjes.


Waar zilvervisjes van vocht houden, zijn papiervisjes ook bijzonder op hun gemak op droge plekken. Bestrijd de papiervisjes zelf. Al je zelf op een eenvoudige manier papiervisjes wil bestrijden dan kan dat met een al dan niet biologische spray die je bij de drogist of bouwmarkt kunt kopen.


Realiseer je wel dat dit gif schadelijk is voor het milieu, je gezondheid en je huisdieren. In deze categorie vind u alle producten tegen papiervisjes. Onze producten tegen papiervisjes zijn van goede kwaliteit en werken zeer goed.


Zo kunnen ze in het ergste geval voor een lange periode schade aanrichten, daarom is het ook het verstandig ze direct te bestrijden. Ook papiervisjes gaan zodra ze ontdekt zijn weer op zoek naar een nieuwe schuilplaats waar ze de dag door kunnen brengen in afwachting tot de nacht, want dan kunnen ze weer ongestoord door je huis krioelen.

Je weet nu dat het niet alleen om zilvervisjes, maar ook om papiervisjes gaat. Laat dit dan vakkundig bestrijden door Mega-Des Plaagdierbeheersing! Wij hebben veel ervaring op het gebied van het bestrijden van papiervisjes en hebben al veel ruimtes succesvol overlast-vrij gemaakt. De bestrijding tegen papiervisjes verloopt in etappes.


Ze vormen geen gevaar voor de gezondhei maar geven wel een onrein gevoel. De meeste mensen willen daarom ook graag de papiervisjes bestrijden. De diertjes lijken op elkaar, maar hebben uiteenlopende voorkeuren voor temperatuur en vochtighei waarvan je gebruik kunt maken om de beestjes te bestrijden.


Soms tref je naast papiervisjes ook zilvervisjes aan. Het voorkomen van papiervisjes. Voorkomen is beter dan bestrijden , maar dan moet je wel weten hoe je dit doet.


Zoals hierboven vermeld: controleer altijd je tweedehands spullen. Kijk kritisch naar naden en kieren. Vooral op zolder tref je vaker papiervisjes aan. Dit komt door de droge omgeving.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts