dinsdag 7 november 2017

Hockeyveld aanleggen

Het aanleggen van een hockeyveld vraagt om vakmanschap en een professionele aanpak. KSP heeft jarenlange ervaring in het aanleggen van kunstgras hockeyvelden voor professioneel gebruik maar ook voor de aanleg van een hockeyveld in de tuin bent u bij KSP verzekerd van het beste resultaat. Hockeyveld aanleggen : kunstgras voor écht plezier.


Een hockeyveld waarop uw spelers schitteren? Want uw hockeyveld aanleggen in kunstgras, is onze specialiteit.

Een waterveld of een terrein ingestrooid met zand? Kunstgras, dat altijd bespeelbaar is, zorgt voor: Maximaal spelplezier. Met een privé hockeyveld maakt u het mogelijk voor uw kinderen om ook thuis de hockeyskills te ontwikkelen.


Met mini-hockeydoeltjes is het zelfs mogelijk om kleine partijspellen te spelen. Een privé kunstgras hockeyveld laten aanleggen in de tuin? Op kunstgras hockey je het hele jaar door in je eigen tuin.

Vario verzorgt overal in Nederland de aanleg. Zelf hockey kunstgras aanleggen. KSP heeft ruimte ervaring in de aanleg van tal van verschillende hockeyveldjes voor in de tuin. Wij maken uitsluitend gebruik van de meest hoogwaardige materialen en professionele machines.


Wij leggen professionele hockeyvelden aan. Het ontwerpen en aanleggen van een hockeyveld vraagt om zeer specifieke kennis. Met hockey kunstgras voor thuis creëert u een professioneel hockeyveldje voor bijvoorbeeld in uw tuin. Niet alleen op het gebied van het opzetten van ruimtelijke modellen, maar ook op het gebied van cultuurtechniek.


Hockeydoelen, dug-outs en hockeymaterialen. HockeyPartner heeft een zeer groot assortiment aan hockeydoelen, hockey dug-outs, tribunes en anders veldmaterialen. Deze website is een initiatief van Nobel Grass en is voortgekomen vanuit de hype die is ontstaan aangaande het laten aanleggen van een privé hockeyveld of speelveld in de achtertuin of voortuin. Ruim jaar geleden hebben we ons eerste privé hockeyveld aangelegd in Brabant. In de jaren die daarop volgden bleek dat dit geen eenmalige actie was.


We hebben er inmiddels ruim 2aangelegd. Advies over het aanleggen van belijningen van hockeyvelden.

Heeft u specifieke vragen of behoefte aan persoonlijk advies over het aanleggen van belijningen van hockeyvelden? Dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Vanzelfsprekend komen we graag op uw hockeyveld kijken en met u bespreken hoe we uw wensen kunnen invullen.


En regelmatig komen er nieuwe velden bij, de velden moeten onderhouden worden en sommige zijn ondertussen zelfs alweer aan vervanging toe. Waar moet je dan allemaal op letten? De kosten voor het aanleggen van een kunstgras hockeyveldje is afhankelijk van een aantal factoren.


Een belangrijke factor is wat we moeten doen om de ondergrond geschikt te maken voor het kunstgras. Ook de kantopsluiting, belijning en doeltjes spelen een rol in de prijs van jouw hockeyveld. Ze kunnen hier een balletje slaan en trainen voor de volgende wedstrijd. Een kunstgras hockeyveld is gemaakt voor intensief gebruik, zodat je kinderen er dagelijks op kunnen spelen. Uiteraard kunnen we bij Tip Top Kunstgras helpen bij een kunstgras hockeyveld.


We kunnen in je bestaande tuin een hockeyveld aanleggen. Uw verenging gaat een hockeyveld aanleggen en u wilt graag meer te weten komen over de aanleg van deze velden. U leest hier hoe u te werk gaat.


Bouma sport en groen levert watervelden van absolute topklasse. Fieldturf Hockey WD Gold gekroesde monafilementvezel. Wij zijn specialist in aanleggen van “de wat complexere” kunstgras velden. Dus denk hierbij aan bijvoorbeeld een privé hockeyveld , een openbaar speelveld met speeltoestellen met valdemping (incl. installaties met gecertificeerde HIC waardes tot meter) of bijvoorbeeld een siertuin met rondingen met bijvoorbeeld een vijver en of speeltoestel erin.


Wil jij een kunstgras hockeyveld in de tuin? Wilt u een kunstgras hockeyveld laten aanleggen in uw eigen tuin? En wilt u daarbij gebruikmaken van tuinberegening?


Neem dan contact met Gras en Groen op door het vrijblijvende offerteformulier in te vullen. Binnen uur kunt u van ons een reactie verwachten op de aangevraagde offerte. Het laten aanleggen van een kunstgras hockeyveld. Als u het kunstgras bestelt, dan wilt u natuurlijk ook dat het veld netjes wordt aangelegd. Wij zorgen ervoor dat u eenvoudig een kunstgras hockeyveld kunt laten aanleggen.


De bovenkant van de betonband is hard en kan scherp zijn. Rubberen strips voor op de betonbanden: als we een privé hockeyveld aanleggen , maken we meestal gebruik van betonbanden die rondom het perceel worden gesteld. Nadat de onderbouw voltooid is kan het drukverdelend doek gelegd worden. Dit doek, ook wel ‘geovlies textiel’ genaam zorgt ervoor dat er minder snel deuken in de onderbouw zullen komen. Zoals de naam al zegt zorgt dit doek voor een optimale drukverdeling.


Hier overheen gaan we het kunstgras leggen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts