vrijdag 3 november 2017

Ratten vangen met klem

Snel en effectief je huis ratvrij met de KB Home Defense rattenval. Speciaal voor gebruik in de Professionele Veehouderij. Verken Vang vanuit een vakantiehuis. Nu eenvoudig online boeken!


Samenwerking met mensen uit de buurt is daarbij van groot belang.

Groot aanbod tuinartikelen online! Ik leer je ratten vangen zoals wij professioneel ongediertebestrijders het ook doen. De klemmen zijn ideaal voor het gebruik in en bij sloten op bijvoorbeeld bruine ratten en muskusratten. Omdat de klemmen niet oxideren blijven ze altijd makkelijk spanbaar en hebben nagenoeg geen onderhoud nodig.


Klemmen zijn voorzien van veer, welke (na wat oefening) met de hand te spannen is. Deze set bestaat uit stuks. De aangeboden vangkooien zijn prima geschikt voor het vangen van een rat.

Past een rattenklem wellicht beter bij uw situatie? Ratten vangen met rattenklem? Bekijk dan onze rattenklemmen in de categorie Klemmen en vallen. Let altijd op bij het vangen van ratten dat u een kooi uitkiest die groot genoeg is.


Bestel snel bij de goedkoopste in de Benelux. Wel raden wij aan bij het gebruik van rattenklemmen om deze in een stevige afgesloten rattendoos aan te bieden! Een rattenklem is zeer krachtig, pas dus op met kinderen, dieren en bijvoorbeeld uw eigen vingers. HELP ik zit met ratten in de tuin , verschillende gangen met uitgang onder het grind waar wij en de honden overlopen.


Gangen in en uit de kippenren - eten voor de kippen kan ik niet zetten want er zijn meeeters - dus ik voeder de kipjes dagelijls. Alle rattenklemmen die wij op de site verkopen hebben voldoende slagkracht om de ratten snel te doden. Gebruik een goede rattenklem. De veer is van groot belang bij een goede rattenklem. Heeft u last van een kleine rattenplaag dan is het plaatsen van rattenklemmen vaak voldoende.


Is de rattenplaag echter groot dan is het ratten vangen met alleen maar rattenklemmen niet afdoende. Het vangen van ratten door middel van rattenklemmen moet dan gecombineerd worden met rattengif. Wij kunnen je helpen met vang en verjaag systemen.

Lees hier hoe je zelf eenvoudig en goedkoop ratten kunt vangen in je tuin. Habitat management voor ratten. Hoe gevaarlijk zijn ratten ? Alles voor het verjagen en vangen van mollen en woelmuizen. Vangtip bij een muizen- of rattenklem Maak de klem vast aan een touwtje. Het kan een hele zoektocht worden om het dier (en uw klem ) weer terug te vinden.


De klem is de bekende manier om ratten te bestrijden en nog altijd erg effectief. Wij bieden diverse soorten aan van bekende merken zoals Victor, Pest-Stop, Luchs en Luna zodat u voor elke situatie en budget een geschikte klem heeft. Bij het legen van de klem komt u wel rechtstreeks in contact met de rat dus is het hygiënisch om wegwerphandschoenen om te doen. Inclusief sleutel Onmisbaar voor iedereen die snel en vooral veilig ratten wil bestrijden. Met deze rattenkist wordt de klem goed afgeschermd voor honden, katten en kinderen.


Ratjes zijn er in alle maten en zelfs gelovige ratten. Als je met een plaag te maken hebt zal het niet lang duren vooraleer je een eerste rat hebt geslaan. Verwijder dode dieren onmiddellijk en reinig de houten val met warm water en detergent alvorens ze opnieuw op te stellen. Bij niet gereinigde vallen ruiken ratten dikwijls gevaar waardoor je weinig of niets meer vangt in de komende dagen. Over het algemeen eten ratten instinctief gebalanceerd voedsel als dit verkrijgbaar is.


Met gif wel oppassen dat er geen kinderen en katten of andere dieren van kunnen snoepen. Als het allemaal niet helpt zou ik toch echt contact opnemen met een professional. Met vriendelijke groeten, Marcel. Met lokaas, lok je weer muizen en ratten om ze daarna te vangen.


Een muis die vergiftigd is en nog leeft (anti vit.K, wat dat is rattegif, geeft een pijnlijke langzame dood) is een makkelijke prooi voor een kat of een uil.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts