vrijdag 3 november 2017

Kunstgras hockey

Kunstgras: dé uitkomst voor balkon, terras of tuin. Is het gras groener bij de buren? Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Dat maakt de behoefte aan duurzame kunstgras hockeyvelden van hoge kwaliteit natuurlijk alleen maar groter.


In de afgelopen jaren is de vraag bij particulieren naar hockey kunstgras behoorlijk toegenomen voor in de tuin.

Hockey kunstgras is zeer stevig kunstgras met een lage poolhoogte. Ons kunstgras is van professionele kwaliteit en leggen wij ook aan bij hockeyverenigingen. Ben u op zoek naar betaalbaar hockey kunstgras van professionele kwaliteit? Wilt u de balcontrole en het spelplezier van uw hockeyveld verhogen?


Dan bent u bij kunstgras -grastapijt. Online kunstgras hockeyschoenen kopen van de merken Adidas, Asics, Dita met een breed assortiment, doe je snel en eenvoudig bij Intersport Twinsport. Een hockeyveld is over het algemeen gemaakt van kunstgras.

Hoewel dit nog zelden voorkomt, kan het zijn dat een wedstrijd in Nederland nog op natuurgras gespeeld wordt. Van oudsher werd hockey ook gespeeld op natuurgras. In de late jaren ’deed kunstgras zijn intrede en dit werd in de jaren ’geleidelijk opgevolgd door het.


Verschillende soorten kunstgras voor tuin, hockey , voetbal en overige sportvelden goedkoop hier inkopen. Bekijk nu het voordeligste aanbod en bestel direct! Duurzaam hockey kunstgras voor kleine particuliere hockeyvelden en grote professionele hockeyvelden. Vraag een gratis sample aan of bestel direct online! Een kwalitatief kunstgras hockeyveld in de tuin vraagt om een zorgvuldige opbouw en om professioneel hockey kunstgras.


Een egale en stabiele ondergrond is van het grootste belang voor een kunstgras hockeyveld dat jarenlang in conditie blijft en bovendien overtollig regenwater perfect en zorgvuldig afvoert. En regelmatig komen er nieuwe velden bij, de velden moeten onderhouden worden en sommige zijn ondertussen zelfs alweer aan vervanging toe. Waar moet je dan allemaal op letten?


U zult versteld staan van de natuurlijke uitstraling die vele soorten kunstgras vandaag de dag hebben. De kwaliteit speelt hierbij een doorslaggevende rol. Europese producties, waarbij de kwaliteit altijd centraal staat. Voor hockey vindt men over het algemeen dat vooral de lengte van de grassprieten van belang is.


Hoe korter de grassprieten, hoe beter de bal rolt.

Veel verenigingen die op hoog niveau spelen kiezen daarom voor kunstgras met korte sprieten. Dat vergt niet alleen veel van de spelers, ook van het speelveld. Er zijn weinig sporten waarbij het veld zo intensief wordt gebruikt als bij hockey. Daarom moet het kunstgras ook enorm duurzaam zijn. Wij leveren geen kunstgras aan hockeyclubs.


Bekijk onze verschillende soorten kunstgras , zoals kunstgras voor de tuin, het balkon, een speelvel indoor of verwerk uw logo. Het kunstgras geschikt voor hockey wordt geleverd op rollen met een breedte van meter. Tijdens het leggen van het kunstgras wordt er rekening gehouden met de werking van het veld. Het overschot aan kunstgras wordt vakkundig afgesneden. De verschillende delen kunstgras worden met elkaar verlijmd.


Mocht uw kunstgras ondergrond weinig waterdoorlatend zijn, bijvoorbeeld bij zware klei- of leemgron dan is het verstandig de tuin vooraf te draineren. Door temperatuurschommelingen zal het kunstgras zich vanzelf vormen naar de ondergrond. Nobelgrass, al meer dan een decennium uw specialist voor kunstgras sier- en speelvelden.


Nobel Grass is inmiddels meer dan jaar een begrip in de kunstgras markt als het gaat om advies, de verkoop en aanleg van kunstgras velden met een sier-, speel- en sporttoepassing. Koninklijke Ten Cate uit Almelo is een van de belangrijkste producenten. Nooit meer problemen met uw gazon, dankzij het goedkope kunstgras van kunstgras -grastapijt. Tegenwoordig wordt hockey over het algemeen gespeeld op kunstgras. Vroeger werd hockey gespeeld op natuurgras.


Hoewel dit zeer zelden voorkomt, kan het nog zijn dat een wedstrijd in Nederland op natuurgras gespeeld wordt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts