vrijdag 1 december 2017

Hockey kunstgras

Kunstgras: dé uitkomst voor balkon, terras of tuin. Is het gras groener bij de buren? Bekijk uw resultaten kunstgras hockeyveld bij Finecomb.


Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Alle kunstgrassen vind je op beslist.

Bestel simpel en snel jouw kunstgras. Hockey kunstgras is zeer stevig kunstgras met een lage poolhoogte. Ons kunstgras is van professionele kwaliteit en leggen wij ook aan bij hockeyverenigingen. Dat maakt de behoefte aan duurzame kunstgras hockeyvelden van hoge kwaliteit natuurlijk alleen maar groter. In de afgelopen jaren is de vraag bij particulieren naar hockey kunstgras behoorlijk toegenomen voor in de tuin.


Duurzaam hockey kunstgras voor kleine particuliere hockeyvelden en grote professionele hockeyvelden. Vraag een gratis sample aan of bestel direct online! Online kunstgras hockeyschoenen kopen van de merken Adidas, Asics, Dita met een breed assortiment, doe je snel en eenvoudig bij Intersport Twinsport.

Een hockeyveld is over het algemeen gemaakt van kunstgras. Hoewel dit nog zelden voorkomt, kan het zijn dat een wedstrijd in Nederland nog op natuurgras gespeeld wordt. Van oudsher werd hockey ook gespeeld op natuurgras. In de late jaren ’deed kunstgras zijn intrede en dit werd in de jaren ’geleidelijk opgevolgd door het.


Ben u op zoek naar betaalbaar hockey kunstgras van professionele kwaliteit? Wilt u de balcontrole en het spelplezier van uw hockeyveld verhogen? Dan bent u bij kunstgras -grastapijt.


Verschillende soorten kunstgras voor tuin, hockey , voetbal en overige sportvelden goedkoop hier inkopen. Bekijk nu het voordeligste aanbod en bestel direct! En regelmatig komen er nieuwe velden bij, de velden moeten onderhouden worden en sommige zijn ondertussen zelfs alweer aan vervanging toe. Waar moet je dan allemaal op letten? Een kwalitatief kunstgras hockeyveld in de tuin vraagt om een zorgvuldige opbouw en om professioneel hockey kunstgras.


Een egale en stabiele ondergrond is van het grootste belang voor een kunstgras hockeyveld dat jarenlang in conditie blijft en bovendien overtollig regenwater perfect en zorgvuldig afvoert. Tegenwoordig wordt hockey over het algemeen gespeeld op kunstgras. Vroeger werd hockey gespeeld op natuurgras.


Hoewel dit zeer zelden voorkomt, kan het nog zijn dat een wedstrijd in Nederland op natuurgras gespeeld wordt.

Dat vergt niet alleen veel van de spelers, ook van het speelveld. Er zijn weinig sporten waarbij het veld zo intensief wordt gebruikt als bij hockey. Daarom moet het kunstgras ook enorm duurzaam zijn. Wij leveren geen kunstgras aan hockeyclubs. Het hockey kunstgras is gebruikt maar verkeerd nog in prima staat en is hierdoor uitermate geschikt voor hergebruik.


Het zand is er nagenoeg uitgeklopt en alle goede stukken zijn netjes uit gesorteerd. Dit kunstgras is ideaal voor het aanleggen van een speelvel voor onder een zwembad of voor in de tuin. Je team zal versteld staan van jouw spontaan gewonnen kwaliteiten. De speciaal omgekrulde garens van dit type sportgras samen met het gedroogde quartszand zullen jouw prestaties én plezier vergroten. Professioneel hockey kunstgras is nu voor iedereen bereikbaar!


Presentatrice Barbara de Loor is op bezoek bij een bedrijf dat kunstgras maakt. Hier wordt het getest voor gebruik als hockeygrasmat. Bekijk onze verschillende soorten kunstgras , zoals kunstgras voor de tuin, het balkon, een speelvel indoor of verwerk uw logo. U zult versteld staan van de natuurlijke uitstraling die vele soorten kunstgras vandaag de dag hebben. De kwaliteit speelt hierbij een doorslaggevende rol.


Europese producties, waarbij de kwaliteit altijd centraal staat. Koninklijke Ten Cate uit Almelo is een van de belangrijkste producenten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts