dinsdag 3 april 2018

Overkapping met polycarbonaat

Geniet van de charme van hout dankzij onze landelijke en moderne overkapping. Prachtige eindresultaten met een lange levensduur, bekijk nu ons assortiment! Platen naar wens op uw maat gezaagd - gratis. De open zijden (boven- en onderkant) van de plaat worden met Anti-Dust tape afgeplakt en voorzien van een aluminium U-Profiel.


Bij een juiste montage van de platen krijgt mosvorming en ongedierte.

In vergelijking met een zonnescherm zijn er tal van voordelen. Maak uw eigen kunststof (terras) overkapping , veranda dak of serre met polycarbonaat of acrylaat van Perlaplast. De terrasoverkapping met polycarbonaat dak x meter wordt als zelfbouwpakket geleverd en is eenvoudig op maat te maken. Deze afmeting wordt geleverd met staanders.


Begin direct met het samenstellen van uw overkapping. Welke dikte polycarbonaat je voor je overkapping nodig hebt, is afhankelijk van de grootte van je overkapping. Houd er rekening mee dat kunststof altijd iets doorbuigt.


Stap 1: Bepaal het formaat van de overkapping.

Voordat je kunt starten met het zelf maken van de terrasoverkapping bepaal je het formaat van je overkapping. Het is makkelijk in gebruik en wordt daarom veel gebruikt voor een groot gebied aan toepassingen. GaderoTip: let op bij het plaatsen van de polycarbonaat platen.


We hebben voor deze overkapping gekozen voor montage aan de muur met een balkdrager. Aluminium Veranda met polycarbonaat platen in verschillende modellen. De aluminium overkapping met polycarbonaat is in twee verschillende modellen te verkrijgen. Voor de polycarbonaat platen is een onderconstructie geplaatst van aluminium.


Zijspie met polycarbonaat bevestigen. Met de waterpas meet u aan de muurzijde recht naar beneden en plaatst hier de bevestigingshoek met twee slagpluggen vast in de muur. Gebruik bij een muur welke niet van steen is eventueel andere schroeven. In onderstaand voorbeeld gaan we uit van een lariks douglas houten overkapping aan de achtergevel van de woning gemonteerd op een lariks douglas houten frame. Doe-het-zelf video: polycarbonaat platen monteren.


Bekijk ook onderstaande video over het bouwen van een Lariks houten geraamte voor een aanbouw overkapping. Wie voordelig zelf een overkapping met polycarbonaat platen wil maken, kiest er meestal voor m zelf een houten constructie te maken. De overkapping is gemakkelijk zelf te maken door middel van onze bouwinstructie. Op maat maken kan als u de juiste gereedschappen hebt. Ook is er een bouwinstructie voor de veranda van polycarbonaat.


Nog makkelijk is dat te laten doen door ons.

Bekijk dan ons ruime assortiment polycarbonaat platen. Veranda Afdak Overkapping polycarbonaat platen 16mm en 32mm. Wij maken uw polycarbonaat overkapping gratis op de juiste maat. Polycarbonaat kanaalplaat kopen voor uw veranda of overkapping ? Mooie, complete professionele daken voor op uw houten frame.


A-merk platen en profielen,. Aluminium profielen voor het monteren van beglazing, polycarbonaat platen, zonnepanelen, plexiglas en veiligheidsglas. Met onze profielen heeft u de vrije hand in het ontwerpen en monteren. Voor het maken van een overkapping , carport, afdak of een geïsoleerde serre.


Voor iedere toepassing en elk budget is er een profielsysteem. Bij Fonteyn vindt u een uitgebreid assortiment veranda's en overkappingen. Douglas Overkapping 4x4m - 3. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Groot assortiment Overkappingen. De zijspie met polycarbonaat wordt gebruikt om het schuine gedeelte van een overkapping af te sluiten bij een schutting of muur.


Zelf een mooie houten veranda maken met polycarbonaat kanaalplaten? Met een veranda haalt u het comfort van binnen naar buiten! Wij kunnen diverse diktes en kleuren polycarbonaat leveren, van mm tot de goed isolerende mm kanaalplaat. Met een overkapping kunt u extra lang en zorgeloos genieten van het buitenleven, van de eerste zon in het voorjaar tot laat in het najaar.


Voor beide opties hebben wij diverse modellen overkappingen in ons assortiment. Bepaal voor u zelf wat voor kwaliteit polycarbonaat dak u wilt en hoe de afwerking van de profielen moet zijn en selecteer vervolgens de gewenste douglas veranda overkapping. Deze zijn geschikt voor elke overkapping of afdak. U kunt deze online bestellen per meter, andere maten op aanvraag! Ook de benodigde aluminium profielen verkopen wij per meter zo heeft u nooit materiaal over na uw klus.


Dat zijn de polycarbonaat terrasoverkappingen van ZonEx! Door het toepassen van kunststof dakbeplating, welke in gewicht aanzienlijk lichter is, is de omlijsting minder zwaar uitgevoerd dan een glasoverkapping. Een eenvoudige, degelijke constructie met álle gemakken van een glazen overkapping ? Dus een stuk voordeliger in aanschaf! Zo kunt aan de rechterzijkant een zijspie met polycarbonaat plaatsen, omdat de overkapping daar aan een schutting grenst en aan de linkerkant een glazen schuifwan die u bij mooi weer open kunt zetten.


Een terrasoverkapping kan aan beide kanten een andere invulling hebben. Het schoonmaken van de overkapping komt wel goe daar is altijd iets op te verzinnen met een ladder, een tuinslang en een borstel op stok. Door de extra sterke constructie heeft deze overkapping slechts twee staanders. Het lijkt me wel een probleem wanneer er iets aan de dakgoot, of het schilderwerk op de bovenste verdieping moet worden gedaan, aangezien het me niet veilig lijkt om op een overkapping te gaan staan.


Daarmee behoudt u een ruimtelijk gevoel en heeft u een optimaal zicht naar uw tuin. Zoekt u doorschijnende polycarbonaat platen in melkwit voor uw aanbouw veranda of terrasoverkapping? Hiddink polycarbonaat heeft precies de polycarbonaat platen en de aluminium profielen die u nodig heeft voor het waterdicht maken van uw houten overkapping. Deze melkwitte (ook wel opaal genoemd) polycarbonaat platen zijn de ideale lichte dakbedekking voor uw aanbouw veranda en overkapping aan uw gevel.


Lage prijzen, snelle levering. Eenmaal opgebouwd zult u jarenlang plezier hebben van uw onderhoudsarme polycarbonaat overkapping. Een overkapping polycarbonaat is een uiterst flexibele oplossing voor het overkappen van uw terras. Welkom bij De Overkapping Specialist De specialist in Overkappingen, Tuinkamers, Carports, Veranda’s maar ook in Bestrating en Zonwering Wij bieden u aan in ons assortiment verschillende merken Terras overkappingen. Als u op zoek bent naar een terrasoverkapping, bent u bij Tuinmaximaal aan het juiste adres.


Houdt u ook zo van het buitenleven, en wilt u ook in de herfst en lente genieten van de natuur, dan is een Gumax terrasoverkapping of veranda een uitstekende keuze voor u. Tevens is het mogelijk om de overkapping uit te breiden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts