vrijdag 29 juni 2018

Afrikaantjes kopen

Goedkoopste landelijke bezorging in heel Nederland. Top merk Superfoodme Voor slechts EUR 14. Op zoek naar contactgegevens? Vind ze gemakkelijk en snel via Telefoonboek.


Er zijn ontzettend veel verschillende soorten in allerlei kleuren. Haal regelmatig de uitgebloeide bloemen weg voor een langere bloei.

Ideaal dus voor onder de rozenstruik! Bestel vandaag nog uw afrikaantjes zaden. Er is niets leukers dan een tuin vol met kleurrijke bloemen.


Afrikaantjes zaden online kopen ? Helemaal als u deze zelf heeft gekweekt. Tagetes is een geslacht een- of meerjarige, kruidachtige planten uit de Asterfamilie of. Flower power, iedere plant kan wel meer dan 2bloemen produceren!


Vul de borders, potten en bakken met mass. Dan ben je bij Tuindreef aan het goede adres.

Haal daarom op tijd de oude bloemen weg zodat hij goed door kan blijven groeien. Idealiter zaai je dus pas wanneer de vorstperiode voorbij is. Vind telefoonnummers, adressen en postcodes van duizenden bedrijven en personen.


Hier heeft elke gebruiker zijn eigen foto album. Sommige soorten afrikaantjes (Tagetes) zijn fantastisch in een border, waar ze van juli tot er in oktober - haal voor een lange bloei wel regelmatig de uitgebloeide bloemen weg - warmte uitstralen met hun gele, oranje, rode of mahoniekleurige bloemen. Lagere cultivars zijn aardig in een pot of bak. Een plek in de zon of halfschaduw in vruchtbare grond is een goede keuze voor het zaaien van afrikaantjes.


In een bloembak of bloempot kan je het hele jaar door zaaien, maar buiten in de tuin kan het vanaf half maart tot eind mei. De afrikaantjes hebben weinig eisen. U kan afrikaantjes zaaien in de tuin of in bloembakken. Zaden Tagetes zaaien - zaden afrikaantjes of stinkertjes kopen Zaden Tagetes zaaien - zaden afrikaantjes of stinkertjes kopen. De meeste soorten en rassen bloeien onder goede condities de hele zomer.


Van zware grond houden ze echter niet. Helaas zijn ze een lekkernij voor slakken. Op een plek in de halfschaduw kunnen de planten ook goed gedijen.


Een vochtige en goed doorlatende grond is optimaal voor de ontwikkeling. Het uitplanten dient te gebeuren in het vroege voorjaar. Ik heb in het voorjaar afrikaantjes gezaaid en geplant.

Je ziet ze veel in boeren moestuinen, het is dus een oud gebruik en niet voor niets. Dit zijn mini wormen die aan de wortels van de planten eten, waardoor de plant dood kan gaan, wil je dit voorkomen? Zaai dan dit jaar afrikaantjes in de moestuin. Ik heb ze een dag of tien geleden gezaaid Dennis en als je halverwege mei mooie planten wil hebben is het nu toch wel de tijd er voor.


Hou er rekening mee dat afrikaantjes zeer vorstgevoelig zijn en dat je ze bij vorstgevaar beslist binnen moet zetten. Plant wanneer alle gevaar van vorst voorbij is. Maak de onderkant van de kluit los en verspreid de wortels voor het planten. Hou vooral in de zomer de grond goed vochtig.


Deze dienen als lokplanten zodat de slakken deze opeten i. Plaats een plastic bak of halve fles over je plantjes totdat ze groot genoeg zijn om zelf te overleven. Mijn pompoenplantjes heb ik zo’n 10cm laten worden onder een plastic opbergbak. Perkplanten worden gezien als een echte voorjaarsplanten, maar zijn de gehele zomer mooi voor in plantenbakken of in borders. Perkplanten zorgen voor mooie, felle kleuren in je tuin en een mooi aangezicht in het voorjaar en zomer.


De bloemen kunt u eenvoudig met een mes afsnijden, leuk voor een zomers boeket! De laagblijvende afrikaantjes brengen heel veel kleur in de borders en bloemperken en zijn ook uitermate geschikt om in bloembakken geplant te worden voor op uw terras of balkon.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts