dinsdag 5 juni 2018

Hendi bakplaat gas

Bij de Horeca Benodigdheden Koning. XXL Korting - va 24uur Levertijd! Specialistisch advies nodig? Hendi bakplaat prijzen vergelijken. Bespaar tot wel via kiesproduct.


Ontdek wat onze beste bakplaten zijn voor jou.

Alles voor jouw huishouden. Door de diverse groottes en soorten is er altijd wel een bakplaat dat in uw keuken past. Een horeca BakeMaster Maxi bakplaat kopen bij XXLhoreca?


Overzicht categorieën Beslist. Diverse onderdelen zijn ook universeel toepasbaar. Gas bakplaat kopen bij XXLhoreca. Voor iedere horecaondernemer heeft XXLhoreca een passende gas bakplaat in het assortiment. Bekijk ons hele assortiment en maak uw keuze!


Kom naar de Bakplaten Koning.

Alle soorten Bakplaten vind je op beslist. Vergelijk alle topmerken online! Model Kitchen Line - voor propaangas. Volledig roestvast stalen frame.


Voor de goedkoopste barbecues en accessoires moet u bij barbecuegroothandel zijn. Wordt geleverd met een extra geëmailleerde braadpan. Deze roestvrijstalen barbecue van gas is geschikt voor commercieel gebruik. Met geëmailleerde braadpan.


Binnenmaat braadpan 290x4mm. Elektronische ontsteking en thermokoppel. Bakplaten zijn ideaal wanneer u extra capaciteit nodig hebt om te grillen, stoven, bakken en braden. Maakt gebruik van een gasbus (butaan) die makkelijk te plaatsen en te vervangen is. Zo goed als nieuw Ophalen.


Bakplaten Een bakplaat houdt warmte zeer goed vast en is daardoor zeer geschikt voor het snel dichtschroeien van vlees, het bereiden van schaal- en schelpdieren, platvis, groenten maar ook voor het simpel bakken van een eitje of pancakes. Vandaag bestel morgen in huis. De hard verchroomde bakplaat (9mm) vergemakkelijkt het schoonmaken.


Roestvaststalen behuizing. Met afneembare vetopvangbak en hoge spatranden.

Temperatuur traploos instelbaar tot 300°C. Geschikt voor continu gebruik. Grill oppervlak 330x2mm, geheel glad.


TEPAN-YAKI BAKPLAAT Gezellig bakken op de tepan yaki bakplaat , zeer geschikt voor vlees en vis. Uitneembare, traploos regelbare stekker-thermostaat. Stevige handgrepen voor veilig verplaatsen.


Tepan-Yaki bakplaat is eenvoudig te reinigen. Bakplaat is voorzien van een anti-aanbaklaag. Unsubscribe from OneStopHorecaShop - Eén keer. De bakplaat is gla heeft een totale dikte van mm, is verchroomd en daardoor heel gemakkelijk schoon te maken.


Koop en verkoop bakplaat gas eenvoudig op 2dehands Lokale aanbiedingen - Voor iedereen een voordeel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts