dinsdag 26 juni 2018

Betonnen wanden tuin

Van tuinhout tot sierbestrating! Betonnen keerwanden zijn perfecte elementen om mee aan de slag te gaan in uw tuin. U maakt met beton keerwanden in een handomdraai een afrastering, blokkade of waterkering.


Keerwanden gebruiken in je tuin. Je kan er daar dan ook de mooiste dingen mee doen. Een keerwand van beton kan ook in diverse kleuren worden geverfd waardoor er aan je tuin niet alleen een bijzonder, maar zelfs een geheel uniek karakter kan worden gegeven.

Heb je hoogteverschillen in je tuin ? Wil je zelf een niveauverschil creëren? Of wil je graag een speciale vijver aanleggen? Ze houden namelijk niet alleen water, maar ook grond tegen. Ideaal dus voor het oplossen van hoogteverschillen.


BETONNEN BIELZEN MAKEN VAN IEDERE TUIN EEN DROOMTUIN! De betonnen bielzen uit ons assortiment worden geleverd in de kleuren grijs, antraciet, bruin en geel. Onze betonnen bielzen worden geselecteerd op kwaliteit en duurzame eigenschappen.


Een betonnen poef, leuk voor eigenlijk overal.

Veel mensen willen een beetje extra comfort in hun tuin realiseren zonder dat ze daarvoor zeer veel geld dienen uit te geven. Een extra bankje in de tuin is leuk, maar in het merendeel van de gevallen is ze gemaakt van hout of plastic. Unieke drie dimensionale betonnen cijfer 0. De betonnen cijfers zijn vervaardigd van duurzaam beton en beschikbaar in de kleur grijs.


Ze hebben een natuurlijke robuuste uitstraling. Het materiaal is winterhard en uitermate geschikt voor buiten als huisnummer. Deze wanden worden ook zeker gebruikt voor de tuin bijvoorbeeld voor een tuinverhoging. Onderhoudsmakkelijke en stevige keerwanden. Omdat betonnen keerwanden makkelijk in onderhoud is, technisch gezien een veel grotere draagkracht heeft en makkelijk te plaatsen zijn, kiest men vaak voor deze oplossing.


Een opsluitband sluit de tuinbestrating letterlijk in. Je legt een opsluitband aan de randen van een pad of terras, zodat het een stevige begrenzing geeft. Je legt de bovenkant van de opsluitband iets dieper dan de tuinbestrating zelf.


In de meeste gevallen wordt er een keerwand in de tuin geplaatst om hoogteverschillen op te vangen. De wand zorgt er immers voor dat regen tegen gehouden wordt. Kademuren en wanden langs grachten en vijvers. Voor het ophogen van grond voor een terras dmv het plaatsen van keerwanden in de tuin.


Tegenwoordig zijn er een tal van mogelijkheden om betonproducten te gebruiken voor particuliere projecten. Opsluiting van wegen of wegbermen.

L-elementen zijn in een L-vorm gegoten betonnen elementen met een variabele hoogte en diepte, en waarbij de hoogte kan variëren van 40cm tot 100cm. De diepte verschilt van 30cm tot 50cm. Voor alle L-elementen zijn er ook passende hoekelementen beschikbaar. Met l-elementen kunt u uw tuin zelf eenvoudig verfraaien en een eigen karakter geven.


Hoogwaardig, snel en flexibel bouwen met onze prefab betonnen gevels, wanden en topelementen. De meeste klanten combineren het plaatsen van keerwanden tuin , met het veranderen van hun tuin. Want door het plaatsen van deze keerwanden komt er meer ruimte en dus meer mogelijkheden voor de inrichting van de tuin. NB: klik eventueel hier voor meer informatie over de mogelijkheden m. Het is een veelvoorkomend bouwonderdeel in de betonbouw. De keerwanden vormen samen een betonnen muur die een grondkerende of waterkerende functie kan hebben.


Met L-vormige elementen van beton maakt u eenvoudig een grondkering van beton of een hoge plantenbak. Combineer betonnen L-elementen met L-hoekelementen om zo een grondkering, border of plantenbak in uw tuin te maken. EIndig bij dit systeem met een fraai afdekkap.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts