woensdag 13 juni 2018

Mooie loungesets

Mtuininspiratie bij Fonteyn. Haal vandaag nog die nieuwe Loungeset in huis. Bekijk de deals in onze webshop of winkel! Scoor nu woonartikelen met extra korting over het gehele assortiment.


Meer geluksmomentjes buiten!

Als je vaak bezoek hebt ga dan voor een mooie hoek loungeset, of selecteer op het aantal zitplaatsen. Wij hebben loungesets voor buiten met tot wel zitplaatsen. Altijd handig zijn de loungesets met m odulair systeem, dit wil zeggen een loungeset voor in de tuin bestaande uit losse onderdelen. Loungesets zijn te verkrijgen in diverse stijlen zoals trendy, luxe of klassiek. Bij de luze versie is aan alles gedacht en maakt het relaxen in je tuin compleet.


Een loungeset of tuinset heeft weinig onderhoud nodig. Bent u op zoek naar een mooie loungeset voor in uw tuin? Dan bent u bij Van der Garde aan het juiste adres!

Mooie aluminium hoek loungesets voor in de tuin hebben alle voordelen die tuinsets zouden moeten hebben voor onze hedendaagse levensstijl. Onze top aluminium hoek loungesets 1. Loungesets passen in iedere tuin doordat ze in vele soorten en maten beschikbaar zijn. Varianten met een hoge eettafel zorgen ervoor dat de set gebruikt kan worden voor een zomers diner. Je koopt bij ons voordelig een buitenloungeset met de beste prijsgarantie.


Je hoeft niet bang te zijn voor beperkte keuze, want je kunt gewoon kiezen uit verschillende soorten loungesets zoals wicker loungesets , aluminium loungesets of kunststof loungesets. Leun lekker achterover en geniet al snel van je nieuwe tuinset. Het hout op deze mooie loungeset laten wij standaard onbehandeld. Douglas hout heeft duurzaamheidsklasse bij normaal onderhoud gaat dit tot jaar mee. Douglas is een harshoudende houtsoort, dit kan de eerste jaren aan het oppervlak komen.


Met loungesets bedoelen we eigenlijk een luxe bank, zoals je die ook binnen hebt staan, maar dan voor in de tuin. Meestal is deze loungeset een hoekbank in de bekende L-vorm, die zo optimaal de ruimte op je terras gebruikt. Hoewel de meeste loungesets als hoekbank zijn vormgegeven, zijn er ook alternatieve opstellingen.


Door een set te voorzien van het juiste onderhou kun je lange tijd genieten van jouw aankoop. Op dit moment zijn de meeste loungesets uit de collectie van Tuinmeubellan prachtige aluminium loungesets met daaromheen wicker vlechtwerkdraad. Mooie bijkomstigheid: deze setjes zijn zeer onderhoudsvriendelijk!


Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending!

Dutch Brooklyn Loungeset van €695. Vind jouw deal van de dag op Telegraaf Aanbiedingen. De dagaanbieding site van Nederland!


De loungesets worden gemaakt van gerecycled teakhout i. Alleen de hoogste kwaliteit materialen worden gebruikt voor deze mooie loungesets. Het onderstel van de loungesets SUNS kan je gemakkelijk het hele jaar buiten laten staan en kent weinig onderhoud. Dan is een lounge hoekset voor buiten een aanrader! Je kunt heerlijk onderuitgezakt ontspannen en genieten van het mooie zomerweer op één van onze loungemeubelen. Zo kun je kiezen uit houten loungesets , wicker loungesets , aluminium loungesets en outdoor textileen loungesets.


Bovendien zijn er bij veel sets verschillende opstellingen mogelijk. Mooie moderne loungeset met heerlijk zitcomfort waarin u gezellig geniet. Door het strakke design en de grijze kleur past deze hoekbank in allerlei stijlen. De Connor loungestoel bij deze loungeset is weer leverbaar vanaf augustus. Verschillende materialen loungesets.


In ons assortiment hebben we loungesets in diverse kleuren en materialen, zoals aluminium, steigerhout en wicker loungesets. Je wilt natuurlijk dat je loungeset mooi staat in je tuin, maar ook dat hij bestand is tegen diverse weersomstandigheden. Hier vindt u een ruim assortiment tuin loungesets met de laagsteprijsgarantie.


Met een loungeset voor buiten komt u heerlijk tot rust. Plof neer op de comfortabele loungekussens en ga genieten van het buitenleven. Natuurlijk kun je de loungesets in je tuin gebruiken om heerlijk te genieten in de buitenlucht.


Ook zijn onze loungesets ideaal voor veranda of overkapping, zodat je ook bij regenachtig weer gebruik kunt maken van de loungesets. De materialen variëren van hoogwaardig kunststof en wicker, tot hout en aluminium. Er zijn bij fonQ complete loungesets te koop, maar ook een losse loungemeubels. Als je de gelukkige eigenaar bent van een grote tuin, creëer dan aparte zithoekjes met meerdere tuinmeubelen en loungesets.


Zo heb je altijd een relaxplek in de schaduw of de zon. Een mooie loungeset die lekker zit is het halve werk van de ontspanning en rust die een loungeset met zich mee brengt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts