vrijdag 29 juni 2018

Graszoden goedkoop

Graszoden Bezorgen of Laten Leggen! Vraag direct een Offerte aan. Bestand tegen Droogte en Schaduw. Maak direct uw Berekening. Reserveer online, laagste prijzen.


Boek het Het Witteveen, Witteveen.

Vind graszoden prijs per mhet nu op Kensaq. Shop nú eenvoudig en snel op beslist. Hier koopt u kwaliteit graszoden rechtstreeks bij de Nederlandse kweker. Omdat u rechtstreeks bij de kweker koopt kunnen wij onze zoden dan ook tegen een zeer scherpe prijs aanbieden.


De graszoden worden op donderdag, vrijdag en zaterdag door heel Nederland bezorgd. In Limburg bezorgen wij de graszoden zelfs geheel gratis bij U thuis (vanaf m2) ! Sinds een paar jaar verkopen we graszoden ook online. Nederland en België zijn al aangelegd met graszoden gekocht op internet.


De keuze van Champions League clubs.

Eigen teelt, dus direct leverbaar! Goedkope graszoden voor een prachtig groen gazon. Een mooi, groen gazon hoeft absoluut niet duur te zijn. Bij ons kunt u al vanaf €per vierkante meter graszoden aanschaffen. Wij kunnen u deze prijs bieden doordat u rechtstreeks van onze kwekerij in Drouwen de graszoden afneemt.


Echt gras uit eigen keuken! Onze graszoden komen direct van het land en worden gekweekt zonder netten. Afhalen is uiteraard ook mogelijk. Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel.


SWINKELS GRASZODEN HOGE KWALITEIT HOOG IN HET VAANDEL. Elke dag zijn we met veel zorg en aandacht bezig met onze graszoden om ervoor te zorgen dat we, elk jaar weer. Wij leveren uitsluitend vers gesneden kwaliteit graszoden. U kunt elke aantal m² bij ons bestellen.


Volg de links hiernaast om te lezen hoe u zelf graszoden kunt leggen en hoe u uw gazon vervolgens in topconditie houdt. Levering in heel Nederland. Deze graszoden zijn van een uitstekende kwaliteit. De kwaliteit van onze graszoden is rondweg superieur.


Altijd mooi donkergroen van kleur en 1 onkruidvrij.

Het gras kan uiteraard tegen een stootje zodat uw kinderen lekker kunnen ravotten op het gras! Wij werken alleen met dagverse graszoden. Bij levering krijgt u een info blad van ons mee met tips voor het leggen van de graszoden.


De warmte veroorzaakt broei waardoor het gras afsterft wanneer het te lang op een rol zit. Daarom gebruiken wij alleen graszoden die dezelfde dag van het land zijn gehaald. Zo hoef je geen graszaad te strooien en te wachten tot het gras opkomt. Het leuke van graszoden is dat je grasveld er gelijk heel natuurlijk uit ziet.


Daarnaast is het ook nog is zeer onderhoudsvriendelijk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts