vrijdag 22 juni 2018

Prieel metaal

Bekijk ons ruime aanbod en vraag eenvoudig een offerte aan! Voor al uw dakwerken zijn wij uw ervaren partner. Vraag bij ons een offerte aan! Ruim assortiment prieel metaal.


Pergola, prieel holland 3is een stijlvol, metalen tuinprieel waar u met gemak een tafel en een aantal stoelen onder kwijt kunt.

Op voorraa Bestel direct online. Met een prieel van Gardenonline creëert u een sfeervolle zitplaats in uw tuin en kunt u optimaal genieten van het buitenleven. Het creëren van een zithoek in uw tuim met behulp van een prieel , geeft het geheel een romantische uitstraling. Door het open latwerk kunt u uw prieel aankleden met de meest prachtige bloemen en planten voor een romantische touch.


Een metalen prieel kan u in verschillende vormen krijgen. Rechthoekige, vierkante of ronde prielen zijn mogelijk. Door middel van het optimale gebruik van kleuren kan het metalen prieel een klassiek of een modern prieel worden.

Verankering is natuurlijk super belangrijk bij een pergola. Metaal geeft deze constructies een authentiek karakter. Toch is het ontwerp heel anders.


Deze wordt dan behandeld met een speciaal product zodat het prieel goed bestand is tegen alle weersinvloeden. Niettemin heeft dit hout af en toe een opknapbeurt nodig: je zal het bijgebouw van tijd tot tijd moeten opschuren en vernissen of lakken om een lange levensduur te vrijwaren. Het grote prieel is ideaal voor bijeenkomsten, barbecues, picknicks, verjaardagsfeestjes, enz. Het prieel is gemaakt van hoogwaardig oxford stof met PA coating.


Het stevige stalen frame is stabiel en erg duurzaam. Dit maakt het water- en vuilafstotend en UV- en weerbestendig. Houten prieel voor uw tuin.


Extra beschutting in de tuin kan verschillende uitwerkingen en toepassingen hebben. Hoe mooi de tuin ook is en hoe fijn het er ook vertoeven is, er is altijd ruimte voor verbetering. Ook al heeft iedereen verschillende wensen als het aankomt op de tuin, een prieel wordt bijna altijd gewaardeerd. Wellicht heeft u een praktische doel voor ogen, bijvoorbeeld een prieel dat als carport dient.


U vindt het in ons aanbod!

Heeft u interesse in een prieel maar heeft u vragen over een gewenste maatvoering? Neem contact met ons op middels ons contactformulier. Prieel: Scherpste prijs van NL!


Tot korting op het grootste assortiment Priëlen van Nederland. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Een houten prieel is een overkapping die meestal vrij in de tuin komt te staan.


Door de mooie uitstraling komt een prieel het beste tot zijn recht in het midden of achter in de tuin. Wij hebben een ruim assortiment van verschillende modellen. Ook voor een op maat gemaakt prieel of pergola, idyllisch, strak of modern, in elk gewenste kleur kunt u terecht bij TEN HAVE HEKWERKEN.


Het dak is gemaakt van mm dik UV-bestendig PC bor zodat u beschermd bent tegen de schadelijke UV-stralen van direct zonlicht. Het zelf in elkaar te zetten prieel wordt geleverd inclusief dakbedekking en bevestigingsmaterialen. Priëlen waren in de 19e eeuw vaak te vinden in de tuinen van grote landhuizen. Een prieel is een halfopen tuinhuisje of terras.


Tuinprielen koop je eenvoudig online bij bol. Het zadeldak zorgt voor een romantische look. Priëlen worden van oorsprong gemaakt van hout of metaal en werden omgeven met bloemen en planten. Tegenwoordig zijn kant-en-klare houten priëlen te koop in tuincentra.


Dit mooie half open prieel wat ook wel een houten kapschuur genoemd mag worden is uitgevoerd in geimpregneerd vuren hout.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts