vrijdag 8 juni 2018

Zandbak exit

Kies uit producten vanaf € 870. Grote keuze aan houten en kunststoffen zandbakken - Natuurlijk alleen het beste! Meer tijd voor samen spelen!


Speelgoe spellen en meer voor het hele gezin vind je bij Wehkamp. Alleen dit weekend: extra korting op alles, inclusief op lopende folderacties. Scoor nu woonartikelen met extra korting over het gehele assortiment.

EXIT Toys heeft speeltoestellen voor kinderen van alle leeftijden. Buitenkeukens, waterbanen, kweektafels, zandbakken en zand- en watertafels. Mooi assortiment zandbakken , zand- en watertafels en zand-, water- en picknicktafels van Exit. De groene accenten zorgen voor een frisse toets!


EXIT Aksent houten zandbak 94x77cm. Speel vanaf de bankjes aan de zijkant met zand en water, ontdek hoe modder gemaakt wordt en beleef urenlang speelplezier. De zandbak heeft in drie hoeken een zitje zodat je tijdens het spelen niet volledig onder het zand komt te zitten, maar biedt vooral genoeg ruimte om samen met vriendjes en vriendinnetjes de mooiste zandavonturen te beleven. EXIT Zandbakken koop je eenvoudig online bij bol.


Het is gemaakt van duurzaam geproduceerd hout en in een strak design uitgevoerd.

En in de rustige kleuren grijs en naturel staat het ook nog eens mooi in de tuin! Deze houtsoort splintert niet en is van nature bestand tegen weersinvloeden zoals regen en dus resistent tegen houtrot. Je hoeft EXIT houten zandbakken voor gebruik niet te behandelen, kinderen kunnen er direct veilig. Houten speelhuisje Loft5naturel Exit. Groot, groter, grootst geldt voor dit geweldige, hoge, rustig naturel gekleurde speelhuis met eenvoudige zandbak en hoge glijbaan.


Zo kun je rustig beslissen welke zandbak voor jouw kind het leukste is. En natuurlijk welke zandbak het beste bij jouw tuin past. Leuk wonen hoeft niet duur te zijn. Thuisbezorgd of gratis afhalen in onze winkel!


In een handomdraai bij u geleverd. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! Deze grote EXIT zandbak zorgt voor voldoende speelruimte voor meerdere kinderen. De zandbak is 1bij 1centimeter groot en is wel 2centimeter diep.


Dit betekent dat de zandbak wel 4kilogram aan zand kan dragen als de zandbak volledig gevuld wordt. De grootte van deze zandbak zorgt ervoor dat je er uren speelplezier aan hebt. Deze zandbak ik qua formaat een stukje groter maar beschikt niet over groene bakken die bij de andere versie wel zit. Hierin kan een kind lekker spelen, zandtaartjes maken, wegen voor speelgoedauto’s aanleggen enz.


De zandbak beschikt over twee groene uitneembare binnenbakken waar je speelgoed in opbergt of waterbakken van maakt in de zomer.

Voor eindeloos speelplezier! Bestel nu uit ons grote assortiment EXIT zandbakken. Bak heerlijke zandtaarten en moddercupcakes en beleef de mooiste avonturen in eigen tuin met deze Aksent houten zandbak van EXIT Toys.


Bekijk de deals in onze webshop of winkel! Trampoline Silhouette 214x3(7x10ft) Exit. Deze leuke trampoline wordt eind februari verwacht! Alle Speelgoed online: Speelgoed van het jaar, LEGO, Playmobil Fisher Price, Disney en Ravensburger kopen: laagste prijs Vergelijk shops!


De houten speelhuisjes van Exit hebben een aantrekkelijk design. De scheve accenten bij diverse huisjes geven de houten speelhuisjes een leuke aanblik. Elke zandbak is een feest voor kinderen. Eigenlijk maakt het niet eens zo veel uit welk type je kiest.


Alle zandbakken zijn namelijk leuk om mee te spelen. Met een beetje fantasie kan de zandbak alles worden wat je kind wil: een bakkerij, fabriek en zelfs een kasteel! Deze houten zandbak XL beschikt wel over bankjes en deze bankjes zijn ook nog weer eenvoudig terug te zetten waardoor je. Een zandbak met deksel is ideaal om na het spelen je zandbak af te sluiten en te beschermen tegen regen, wind en ongedierte.


Zowel veel houten zandbakken als kunststof zandbakken zijn voorzien van een deksel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts