maandag 18 juni 2018

Dwergmispel

Cotoneaster dammeri planten tegen lage prijzen. Bestel hier tuinplanten online. Meerdere aanbieders en soorten. Alle merken voor de laagste prijs. Het grootste online winkelcentrum.


De planten zijn op de afgesproken dag geleverd en staan inmiddels een seizoen in de tuin.

Heeft nog wel een groeiseizoen nodig voordat 1 bedekt is. Het omvat ongeveer soorten. Het natuurlijke verspreidingsgebied is het Palearctisch gebied (gematigde streken van Azië, Europa, Noord-Afrika), met als belangrijkste gebied de Himalaya en Zuidwest-China. Alle plantendelen, maar vooral de vruchten zijn iets giftig. Het blad is klein en ron groen.


De takken staan overwegend horizontaal aan de plant, een soort varenachtige vertakking. Deze tuinplant blijft zeer laag, is wintergroen en vormt een gesloten geheel, waardoor onkruid nauwelijks kans krijgt. Snoei te lang geworden takken in febr.


Veel verschillende soorten en maten beschikbaar.

Er zijn wel verschillende soorten dwergmispel van zeer lage bodembedekkers tot hoge struiken. De volwassen hoogte na ongeveer jaar. Wanneer je op zoek bent naar een lagere dwergmispel , dan is de kruipende dwergmispel wellicht een goede optie. De dwergmispel wordt ongeveer cm.


Neem contact op met jouw dichtstbijzijnde vestiging voor het actuele aanbod. Dwergmispel kopen is een hele bekende onder de bodembedekkers. U kunt bij ons makkelijk online kopen , tegen scherpe prijs.


Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om Javascript aan te zetten. Plant deze heester bij voorkeur in de zon of halfschaduw. Deze hebben een grote aantrekking op hommels, bijen en zweefvliegen. Na de bloei komen er rode besjes die geliefd zijn bij lijsters en pestvogels. Beschadigde of afgeknapte takken snoei je weg tot op een zijtak eronder (als die aanwezig is).


Hij heeft een klein, ovaalvormig en dofgroen blad. Ook als bodembedekker te gebruiken. De bladeren zijn glanzendgroen. Het aantal chromosomen is 2n. De soort komt van nature voor in Midden- en Zuid-Europa.


Hij is verkrijgbaar op stam, of als hoge of laagblijvende struik. De heester bloeit met crème witte bloemen en krijgt in het najaar.

De winterharde dwergmispel is een struik tot kleine boom (tot meter hoog) met vele vormen en variëteiten en eveneens uitstekend geschikt voor bonsai. Bloeit met roomwitte stervormige. De nederlandse naam is Vlakke dwergmispel , familie van de Rosaceae.


Verdraagt een temperatuur tot -gr.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts