vrijdag 29 juni 2018

Sauna pieterburen

Dezelfde kwaliteit, maar goedkoper! Op zoek naar een Sauna voor buiten? Ruime keuze Sauna Kachels. Voordelig online bij Azalp. Alle Accessoires voor uw Sauna. Profiteer van de gedaalde prijzen.

Verwen jezelf extra voordelig met onze entree actie. Komt u bij ons ontspannen? Koop nu en bespaar geld vandaag. Telefoonnummer, adres en meer! Dit kleinschalige badhuis is in Oosterse stijl ingericht en is sfeervol verlicht.


Chillen met je billen in deze hotels met sauna in Pieterburen. Of jullie nu een weeken midweek of week op vakantie gaan. Tijdens een verblijf in een hotel wil je natuurlijk kunnen ontspannen.


En waar kan dat nu beter dan in een hotel met sauna.

HotelSpecials heeft speciaal voor jullie alle hotels met sauna in Pieterburen op een rijtje gezet. Bij terugkomst in Pieterburen kan je heerlijk vertoeven in ons badhuis. Voor volledige ontspanning is het ook mogelijk om een lekkere massage bij te boeken. Wadlopen Pieterburen , het echte wadlopen!


Om de spieren lekker soepel te houden kan je gedurende je verblijf onbeperkt gebruik maken van het binnenzwembad en de sauna. Mocht je nog wat last van de spieren hebben of helemaal tot rust willen komen dan kan je natuurlijk altijd een lekkere massage bijboeken. Voor het diner hoef je niet ver meer te lopen.


Waddenrestaurant Waddengenot. Ervaar hoe het is om een wadlooptocht te maken. Er is een grote kans om zeehonden te spotten. Vind hier alle deals in Groningen!


Ladies Night bij Zwemschool Pieterburen. Deze avond kun je je laten masseren, genieten bij de schoonheidsspecialiste en je handen en voeten weer mooi maken bij de manicure en pedicure. Ook kun je gebruik maken van de sauna en het. BB Saaksum (km van Pieterburen ) Heerlijk 8. Wanneer u eenmaal terug komt van de tocht kunt u bijkomen in het knusse, Oosters ingerichte badhuis.


Hier kunt helemaal tot rust komen en opwarmen in de sauna. Behalve de Finse sauna kunt u ook nog gebruik maken van het heerlijk verwarmde zwembad.

KortoGeniet nu van een unieke natuurbelevenis en heerlijke wellness! Hotelgasten kunnen tegen gereduceerd tarief gebruikmaken van het badhuis met een sauna en een zwembad. Het Pieterpad bij Pieterburen - Pieterburen - Winsum (11km). Orchideeënpad - Wandeling van Groningen naar Groningen door het Lauwersmeergebied.


Bed and Breakfast Pieterburen , betaalbaar en goedkoop overnachten!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts