woensdag 13 juni 2018

Droogijs prijs

Vind telefoonnummers, adressen en postcodes van duizenden bedrijven en personen. Bestel makkelijk en snel uw droogijs online. De droogijs prijs is een vaste prijs van euro per kilo.


Niet zo gek dus dat reinigen met droogijs een veel gebruikt alternatief is voor de traditionele (industriële) reinigingsmethoden. Bekijk hier onze droogijsprijzen. Vul het onderstaande formulier in om direct uw droogijs te bestellen.

De verzendkosten zijn afhankelijk van het totale gewicht en worden automatisch berekend aan het einde van het bestelproces. Prijs motorruimte droogijsstralen. Het reinigen neemt maximaal uur in beslag en na afloop kunt u indien gewenst het voertuig onmiddellijk weer in gebruik nemen. De prijs is geheel afhankelijk van de mate van vervuiling.


En ook hier geldt dat als u meerdere voertuigen op één locatie aanbiedt, wij een extra korting kunnen geven. Wanneer je thuis droogijs wilt bewaren heb je een grote vriezer nodig die HARD vriest, in ieder geval onder -80C. Het wordt ook in de theatertechniek gebruikt om een laaghangende nevel te maken.


Waterdamp condenseert hierbij op de koude gesublimeerde gasdeeltjes, die zwaarder zijn dan lucht.

Boven deze temperatuur sublimeert het in lucht. In verband met de lage temperatuur wordt droogijs vervoerd en bewaard in speciale isoleerboxen. Droogijs wordt vooral gebruikt om te koelen. In tegenstelling tot andere vaste stoffen, gaat droogijs rechtstreeks over van de vaste vorm (ijs) over naar de gasvormige toestan zonder vloeibaar te worden. Let op: Koolzuursneeuw kan brandwonden veroorzaken bij het aanraken ervan.


Een professional verwijdert de vervelende lagen met behulp van droogijs reinigen binnen een paar minuten en tegen een zeer aanvaardbare prijs. Een bedrag bovendien dat je dagen vol frustratie bespaart. En belangrijker nog: je schitterende bolide loopt geen krassen op!


Hier vind u een overzicht van al onze droogijs producten. Met droogijs kunt u kwetsbare oppervlakken uitstekend reinigen. Er ontstaat geen slijtage of beschadiging aan het oppervlak van uw kostbare gietvorm, extruders of machines, bijvoorbeeld in de levensmiddelen- of kunststofindustrie. Het resultaat is dat er meer droogijs nodig is om een bepaald oppervlak te reinigen.


Bovendien sublimeert het droogijs continu. Dit betekent dat er bijvoorbeeld van oorspronkelijk 1kg droogijs -pellets na één dag nog maar ca. Vergelijkbare zoekopdrachten voor prijs droogijs. Resultaten van zoekmachines!


Vanaf kilo ontvangt u korting.

Stralen met droogijs wordt ook wel koudijsstralen genoemd. Door middel van perslucht worden de droogijs korrels tegen de oppervlakte gestraald. Als de droogijs korrel de oppervlakte raakt veranderd deze weer in COgas.


Meerwaarde droogijs reiniger huren. Het huren van een droogijs machine ligt voor de hand wanneer u slechts gedurende een korte periode een droogijs machine in gebruik wilt nemen. Daarnaast kunt u ervaring op doen met de machine en de dienstverlening vanuit onze organisatie in het geval u van plan bent om droogijs machine te gaan kopen.


Bewaar droogijs dus in een goed geventileerde ruimte! Wat je beter kan doen is een goede piepschuim bak er bij bestellen (kan je ook bij koeriers (zoals DP DHL, World Courier, etc) bestellen). CO komt in overvloed vrij als bijproduct tijdens de productie van ammoniak. In plaats van het in die fabriek als rookgas uit te stoten wordt dit door ALPHA omgezet tot droogijs.


Er wordt dus geen CO geproduceerd voor ons droogijs.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts