dinsdag 5 juni 2018

Picknicktafel beton

Picknicktafels van Zware Kwaliteit in diverse Formaten. Altijd de laagste prijsgarantie. Binnen dagen gratis thuisbezorgd! Kies uit producten vanaf € 100.


De betonnen picknick tafels van HeBlad kenmerken zich door hun robuuste uitstraling.

Ze zijn uit één stuk vervaardig daardoor zijn ze vandalismebestendig en zeer geschikt voor openbare ruimte. De picknick tafels zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en kleuren. De eendelige Tour picknicktafel is gemaakt van gewapend beton en heeft een industriële uitstraling.


Door haar strakke design is het een unieke toevoeging voor zowel binnen als buiten. Deze betonnen picknick set is hufterproof. Waar vooral de goedkopere houten picknick tafels gevoelig zijn voor vandalisme en hun functionaliteit snel verliezen bent u met onze betonnen picknicktafels verzekerd van jarenlang buitenplezier!


Wij bieden u een groot assortiment mooie picknicktafels tegen een concurerende. Ideaal dus voor de picknicktafel -shoppers die nog niet exact weten welk model het beste past in de tuin, of het meeste zitcomfort biedt!

Bent u op zoek naar een exclusieve picknicktafel ? Complete picknicktafel en banken,. Massief beton , dus geen onderhoud en vandalisme-arm. Een ideale set voor de openbare en semi-openbare ruimtes. Fabrikant en leverancier van betonnen tafeltennistafels, betonnen tafelvoetbaltafels, picknicksets, prefab schoorstenen, betonnen schoorsteenplaten en op.


Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Leverbaar in diverse kleuren. Gewapend beton , gezuurd en waterproof gemaakt. Inclusief gratis onzichtbare anti-grafitti coating.


Los te plaatsen dankzij hoge gewicht. Onze betonnen tuinbanken zijn leverbaar in de kleuren grijs beton en sommige ook in antraciet beton. Door het zware gewicht zijn onze tuinbanken ook ideaal voor gemeentes, vakantieparken, sportparken, scholen e. Zoekt u een bepaalde afmeting voor de tuinbank met hardhouten zitting, vraag ons vrijblijvend wat wij voor u kunnen betekenen. Zo kan je met je vrienden en familie een ongewoon cadeau geven!


Toch hoeft het niet al te moeilijk te zijn om een dergelijke picknicktafel zelf te maken. Neem vooral de tijd voor uw project en laat u niet haasten.

Op de bouwtekening hier rechts een voorbeeld van een picknicktafel die gemaakt is in beton. Als u bijvoorbeeld kiest voor de: afmeting van 1. De Jong Beton is een betonbedrijf dat gespecialiseerd is in het maken van maatwerk prefab betonelementen. Bekijk onze website voor alle betonproducten. Veel van de kunststof picknicktafels zijn ook verkrijgbaar in een G-uitvoering.


Wij leveren picknicktafels gratis af door heel Nederland. Wij maken daarbij geen onderscheid tussen klanten die picknicktafel bestellen of klanten die meer dan picknicktafels bestellen. Daarnaast zorgen we er altijd voor dat uw picknicktafel zo snel mogelijk bij u thuis of uw bedrijf wordt afgeleverd.


Onderstaand ziet u de daadwerkelijk te bestellen kleuren. Met deze Beton Ciré Doe-Het-Zelf Wand set kunt u gelijk aan de slag. Het bevat alles om gelijk een mooie stoere betonlook muur te maken. De set bevat primer, Beton Ciré cement, resin, kleurstof, impregneer en polymeer.


Super simpel aan te brengen en te gebruiken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts