woensdag 27 juni 2018

Blokhut modern plat dak

Bekijk ons aanbod en vraag een offerte aan. Breedste assortiment blokhutten , snelle levering in NL. Duizenden blokhutten nu inclusief eerste aankoop korting zeer scherp geprijsd! Dan is een blokhut met overkapping en plat dak een goede toevoeging!


Blokhut met overkapping: plat dak Wilt u een moderne sfeer creë ren in uw tuin?

Een plat dak is één van de eenvoudigste dak soorten en komt misschien wel het vaakst voor bij blokhutten met een overkapping. Het dak bestaat uit één groot dakvlak. De moderne tuinhuisjes met plat dak uit de Basic en ECO serie zijn met name geschikt voor wie op zoek is naar een modern tuinhuis met plat dak tegen een scherpe prijs met een snelle levertijd.


De wanden worden gemaakt in het blokhutsyteem met doorlopende hoeken of een slim stapelsysteem met gladde hoeken d. Een blokhut voorzien van een plat dak oogt strak waardoor deze, net als een blokhut met lessenaarsdak, perfect past in een moderne omgeving. Naast het type dak draagt het type deur ook bij aan de uitstraling van uw blokhut. Plat dak ( modern ) tuinhuizen Plat dak tuinhuizen zijn moderne blokhutten : ruim, licht en eenvoudig belijnd.

Voor het ruimtelijk effect is de standaard hoogte 2centimeter, maar de afmetingen kunnen volledig aan uw wensen worden aangepast. Een tuinhuis met plat dak kopen doet u bij de Blokhutspecialist. Onze houten tuinhuisjes hebben een minimaal afschot in het platte dak zodat er niet veel water op het dak kan blijven staan.


Echter, een blokhut met plat dak heeft een moderne uitstraling door de fraaie lijnen. A-merken, zoals Woodvision, Grandcasa, Biancasa en veel meer! In ons assortiment vindt u bijna alle soorten en maten, hierdoor is er voor iedere tuin een geschikt model van een blokhut met plat dak. Moderne blokhutten waren tot een paar jaar geleden bijna niet te krijgen.


Tegenwoordig is dat wel anders. Het aanbod moderne blokhutten , vaak met een plat dak , is enorm toegenomen. Logisch natuurlijk, want in een moderne tuin past geen traditionele blokhut.


Garden heeft voor werkelijk elke tuin een geschikte blokhut. Houten tuinhuisjes met plat dak. Een houten tuinhuisje met plat dak heeft een moderne uitstraling, zodat het tuinhuis mooi opgaat in de moderne tuinen van tegenwoordig. De combinatie van strakke lijnen en het platte dak zorgen voor deze uitstraling.


Daar komt bij dat het platte dak erg praktisch is, vanwege de beschutting tegen de. Als mensen op zoek zijn naar een blokhut of tuinhuis denken ze vaak aan een zadeldak.

Tuinhuis of blokhut met plat dak kopen? Maar dit hoeft niet het geval te zijn. U kunt ook kiezen voor een moderne blokhut of tuinhuis met plat dak.


Blokhutten en tuinhuizen met plat dak kunnen modern zijn maar ook traditioneel. De deuren bepalen de uitstraling. Groot assortiment Blokhutten. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Koop nu en bespaar geld vandaag.


Profiteer van deze aanbieding! Een Houtplaza blokhut met plat dak valt op door de strakke uitstraling. Bovenal is een blokhut praktisch.


Hierbij denken wij aan opberggemak en heerlijk genieten van het comfort wat een blokhut allemaal kan bieden. Goedkope blokhutten en tuinhuisjes met plat dak voor een modern strakke uitstraling van uw houten tuinhuis. Wij willen dat onze klanten op een makkelijke manier, zelf online de juiste tuinshuisjes kunnen aanschaffen. Door het platte dak past dit model uitstekend in een moderne , rustige tuin. Bij Tuinbeurs Nederland bieden we u een uiteenlopend assortiment aan blokhutten met overkapping en plat dak.


Door onze eigen blokhutten - en houtbouwfabriek kunnen we, zonder tussenkomst van importeur en groothandel, direct aan u te leveren. Ook leveren wij blokhutten met platdak en aangebouwde veranda! Zo kunt u volop genieten van Buitenleven op zijn best.


Blokhutten met plat dak Blokhutten met plat dak hebben veelal een moderne uitstraling en staan goed in bijna elke tuin. Of u nu een kleine of een grote tuin heeft, een mooie blokhut met plat dak kan overal. Door de verschillende maten en modellen zit er zeker een blokhut met plat dak voor u bij.


Deze blokhut Jutka, vervaardigd uit onbehandeld vuren, kan jou de moderne oplossing bieden om in rust te werken binnenin de hut, of onder de overkapping die eraan vasthangt. Als je van eigentijdse blokhutten houdt, is deze blokhut Jutka met plat dak misschien wel de heilige graal onder de moderne blokhutten. Modern tuinhuis met plat dak kopen of kiezen ? Ons expo terrein is gelegen te Rekkem (Menen) in de regio van Kortrijk, Wevelgem, Moeskroen en Wervik.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts