dinsdag 5 juni 2018

Intex zwembad 366 x 122

Zwembaden: uit voorraad leverbaar! Vraag direct online uw korting aan. Intex zwembad op Vergelijk. Find intex zwembad vandaag! Het stalen frame van hoge kwaliteit is stevig en duurzaam.


Intex zwembad 366 x 122

Daarnaast is het zwembad snel en eenvoudig op. Kan men dit zwembad vullen bv. Met een Bestway Steel Pro hoeft u voor zwemplezier de deur niet meer uit. De zwembaden zijn gebruiksvriendelijk en eenvoudig te installeren, dankzij de handige DVD die wordt meegeleverd. Hierdoor kunt u snel van het bad genieten.


Het duurzame stalen frame van het zwembad zorgt voor veel stevigheid en stabiliteit. Het sterke frame is gemaakt van gegalvaniseerd metaal en bevat voldoende strategisch geplaatste balken om ondersteuning en stabiliteit te garanderen. Deze zwembaden zijn voorzien van een stevige liner die vervaardigd is uit lagen. De binnen- en de buitenlaag zijn van flexibele pvc. Dit Bestway zwembad is ideaal voor op een warme zomerdag!


Tevens is dit zwembad zeer gemakkelijk op te zetten en hij is vrij snel gevuld. Standaard wordt de prism frame pool geleverd met een krachtige filterpomp en ladder. Bekijk het overzicht hieronder voor alle specificaties. Deze filterpomp is niet inbegrepen bij het zwembad.


Dit loopt uiteraard op bij de opzetzwembaden met frame. Handig dus als u te maken hebt met beperkingen qua ruimte in uw tuin. Met meegeleverde handleiding in ongeveer min. Enorm assortiment en Gratis verzending vanaf € 7-. Meer geluksmomentjes buiten!


Intex zwembad 366 x 122

Deze oplossing zorgt voor een ultieme zwembeleving. Snel op te zetten en extra stevig! Veel consumenten kiezen voor een langwerpig. De intex ultra frame zwembaden zien er niet alleen heel mooi uit maar blinken ook uit in hun constructie.


De stalen delen zijn verzinkt en gecoat, hierdoor is een lange levensduur verzekerd. Antraciet grijs 4zwembad met Zandfilterpomp. Kan iets donkerder zijn dan de foto. Dit zwembad is de absolute top. Heeft het Bestway Hydrium metalen zwembad 6x 3x 120cm de gewenste grootte?


Vind intex zwembad als je nu zoekt. INTEX OVAL FRAME ZWEMBAD 6X 3X 1CM. Dit unieke zwembad biedt het beste van een Easy Set zwembad en een Metal Frame zwembad in.


Het degelijke frame zorgt voor de stabiliteit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts