woensdag 20 juni 2018

Ultrasoon geluid tegen muizen

Specialistisch advies nodig? Snel muizen vangen in je garage, kelder, schuur en opslag. Alle tuinartikelen shop je online. De beste keuze tegen lage prijzen!


Voorkom overlast verjaag ongedierte, effectief en zeer snel resultaat. Muizen verjagen met geluid.

Boven plafonds, achter muren en in geïsoleerde wanden dringt het ultrasoon geluid niet goed genoeg door op het ongedierte en zal daardoor niet effectief zijn. De insecten en muizenverjager 2is een verjager met een ultrasoon geluid die werkt tegen muizen , spitsmuizen en insecten. De verjager werkt zowel op batterijen als op het stopcontact. Deze insecten en muizenverjager is helemaal in te stellen. U kan er voor kiezen om het apparaat muizen te laten verjagen of insecten.


U loopt een risico dat muizen doof worden. Verder kan een buurman die beter als gemiddeld gehoor heeft wel klagen. Ook honden en katten van buren kunnen gek worden van deze geluiden , en dan moet je het apparaat uit doen wegens ongeoorloofde overlast van geluiden.


Dit is vastgelegd is de APV van vrijwel elke gemeente.

Dankzij ultrasoon geluid kunnen muizen en ratten makkelijk verjaagd worden. Benieuwd hoe je je huis kunt beschermen tegen muizen en ratten? Geluid tegen muizen inzetten werkt vooral goed in de wat grotere ruimtes waarin niet al te veel goederen staan, in verband met de reikwijdte van het muizen bestrijden geluid. Bij muizen bestrijden met geluid moet de muizenplaag binnen tien dagen verleden tijd zijn.


Dit is van de rede dat ultrasoon geluid niet effectief is tegen muizen , ratten en kakkerlakken. Dit is echter verleden tijd met deze elektronische muizenverjager. De muizenverdrijver werkt met behulp van ultrasoon geluid. Dit geluid ligt buiten het gehoorbereik van de mens. Een muis heeft echter een veel lagere gehoordrempel als het gaat om hogere geluidsfrequenties, waardoor deze wel het ultrasone geluid kan opvangen.


Tegen muizen , ratten en de meeste kruipende insecten. Simpel in het stopcontact steken en klaar! Dit apparaat werkt door het uitzenden ultrasone golven en met een elektromagnetische veld wat auditieve stress veroorzaakt bij knaagdieren en kruipende insecten. Dit doe je door middel van een apparaatje dat dit geluid.


Hebt u muizen in huis en wilt u ze bestrijden met een muizenval, muizengif, muizenkorrels? Ultrasoon geluid tegen muizen. Wilt u ze verdrijven door ultrasoon geluid ? Of wilt u ze vangen om ze terug in de natuur te zetten, ver van uw huis?


Er zijn veel producten tegen muizen op de markt.

Bekijk ons grote assortiment computermuizen van vele merken. Diervriendelijke verjager tegen muizen en ratten met dubbele werking. Enerzijds maakt dit apparaat gebruik van ultrasoon geluid dat variërende frequenties uitzend voor het verjagen en weghouden van zowel ratten als muizen. Door de variatie in frequentie worden de muizen en ratten het geluid niet gewoon en blijven ze de omgeving mijden.


Een muizen verjager valt eigenlijk onder een ongedierteverjager, die naast muizen ook werkzaam kan zijn tegen bijvoorbeeld ongewenste ratten, konijnen, eekhoorns, spinnen en kruipende insecten. Uit laboratoriumtesten is bewezen dat de muizenverjager doeltreffende werkt bij het verjagen van muizen of ander ongedierte. Op het internet om je vast veel tips tegen om zelf muizen te verjagen.


Veel van deze tips klinken goedbedoeld en dat zijn ze meestal ook. In het volgende lijstje scheiden we de fabels van de feiten. Even over de vermeende schadelijkheid voor de baby ivm de hoge tonen. Volgens mij produceren ook van die telefoon antennes hoge tonen, die staan tegenwoordig bijna op alle gebouwen in grote steden.


Dat maakt denk ik een miljoen keer meer geluid e. Wil je de muizen liever niet bestrijden, maar verjagen? Dan kun je een apparaat met ultrasoon geluid in zetten. Het geluid zou voor muizen zo vervelend moeten zijn, dat ze hun heil ergens anders gaan zoeken.


Het is alleen de vraag of een dergelijk apparaat effectief is. Tot slot kun je ultrasoon geluid gebruiken om muizen buiten de deur te houden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts