vrijdag 29 juni 2018

Multifunctionele schaar

Kies uit producten vanaf € 95. Shop nú eenvoudig en snel op beslist. Vind telefoonnummers, adressen en postcodes van duizenden bedrijven en personen. De multischaar is geschikt voor meerdere doeleinden dankzij de sterke bladen.


De schaar is te gebruiken voor het knippen van.

Veelzijdig inzetbare multifunctionele schaar met greep van gekleurde kunststof. De kleur van de greep geeft aan welke lengte de schaar heeft (uitzondering: witte schaar ). Door de ergonomisch gevormde greep is de universele schaar zeer aangenaam in het gebruik. Het bijzondere van deze schaar is de multifunctionaliteit. De ultieme, multifunctionele schaar voor rechtshandigen. Een Fiskars schaar met verschillende functies!


Waaronder een puntig titanium lemmet, zodat het losse lemmet als mes kan worden gebruikt.

Allekabels, véél meer dan alleen maar kabels! De speciaal geslepen messen zijn gemaakt van roestvrij staal. Praktisch: de GARDENA multifunctionele schaar kan in de vaatwasser worden gewassen. Altijd al een schaar willen hebben die echt alles kan? Deze multifunctionele schaar met traditie knipt moeiteloos kruiden, bloemen, papier of tapijt.


De in de greep geïntegreerde flesopener, draaidop-opener en dekselopener creëren extra gebruiksmogelijkheden. De originele keukenhulp van ZWILLING J. HENCKELS is een multitalent met traditie. Met de hand vervaardigd van hoogwaardig, speciaal staal. Snijden, knippen, schillen noem het maar op, koken was nog nooit zo makkelijk als met deze multifunctionele keukenschaar.


Maar ook aardappels schillen of vis ontschubben is een fluitje van een cent. Comfortabel vast te houden door de ergonomische handgrepen. Inclusief hoes voor het lemmet.


Naast – uiteraard - knippen is dit handige hulpje ook inzetbaar om o. Handige schaar van Fiskars voor dagelijks gebruik in de keuken. Mooie stevige RVS schaar met soft grip.

Daar kun je werkelijk alles mee knippen. Met flessenopener in de handgreep. Gemaakt van gehard rvs, voor nauwkeurig knippen. Met deze schaar kunt u lange stukken nauwkeurig afknippen. Deze schaar is ideaal voor papier, behang, leer, textiel en draad.


Knipt snel, netjes en moeiteloos door verschillende. De geïntegreerde draaidop-opener opent vastzittende draaisluitingen. Dankzij de krachtige schaarbladen en de comfortabele grote grepen knipt de originele TWIN multifunctionele schaar zonder enige moeite papier, karton en zelfs buitengewoon stugge materialen, zoals tapijt. Multifunctionele schaar Voor gebruik in verschillende hoeken: Art.


Uniek roestvrij staal, speciaal voor ZWILLING J. Geniaal: zo eenvoudig te gebruiken als een schaar , zo sterk als een mes! Schaar , mes of snijplankje? Een been van de multifunctionele schaar “Clever is gevormd als snijplankje, het andere been dient als mes.


U kunt groenten fijnhakken, vlees of pizza zonder moeite en snel snijden. Met veiligheidsvergrendeling. Wij gebruiken cookies om het winkelen bij heggenschaar-expert.


Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Voor algemeen gebruik in en rondom je huis mag deze multifunctionele schaar niet in je gereedschapskist ontbreken. De multifunctionele schaar van Zyliss: nog sterker, nog praktischer. Ideaal in de keuken, het kantoor, voor de hobby en zelfs in de tuin.


Gewoon je e-mailadres invoeren, versturen en we waarschuwen je zodra het artikel weer online te bestellen is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts