dinsdag 5 juni 2018

Portugese laurier kwekerij

Goedkoopste struiken en bezorging. Haagplanten, zo bij u thuisbezorgd. Binnen werkdagen geleverd. Zuivere en Gezonde Natuurproducten bestellen! De grootste collectie laurier vind je hier!

Laurier tegen de laagste prijzen. De portugese laurierkers heeft naast zijn donkergroene bladkleur een rode kleur op de jonge twijgen en bladsteeltjes. Voor een haag gaan er planten per meter. Het snoeien kunt u het beste doen in april of september. Het blad van de portugese laurierkers is langwerpig eivormig, leerachtig, toegespitst, met gegolfde en gezaagde rand.


De prunus is uitermate geschikt voor hagen. De laurier is een sterke, snelgroeiende plant en heeft het hele jaar een mooie kleur.

We hebben diverse soorten laurier om een haag mee te maken of als solitair alles in pot geteeld. Voor ieder budget is er een maat beschikbaar. Maak dan direct uw keuze uit onderstaande opties. Met zijn dieproze bladeren en zijn glanzende bladeren is deze laurier populair bij zowel mensen als dieren. Bij Kwekerij online al vanaf € 1. Snelle levering aan huis ! Portugese laurier koopt u rechtstreeks bij een kwekerij.


Deze compacte groeier die van oorsprong uit Portugal komt heeft een hoge bladdichtheid. Bestel direct op Haag-Planten. Langskomen kan natuurlijk ook. U bent van harte welkom op onze kwekerij. De laurier kan uitgroeien tot een echte boom, van gemiddelde grootte, meestal tussen de vijf en de tien meter hoog.


Jarenlange ervaring op het gebied van tuinen en kweken heeft ervoor gezorgd dat Kwekerij Klein alleen het allerbeste aanbiedt. Zo weet u zeker dat u jarenlang van een stralende tuin kan genieten. Wilt u naast de laurierhaag nog een andere haagplant kopen?


Uw bestelde of gekochte producten kunnen worden thuisbezorgd.

Voor de kosten en mogelijkheden daarvan kunt u kijken bij de pagina bezorgen. Kwekerij de Koekoek heeft alles wat een tuincentra, tuinder of particulier zoekt in een boom- en plantenkwekerij. Deze planten worden op de kwekerij in verschillende maten en variateiten gekweekt. Het is eveneens een wintergroene, bosssige, dichtvertakte struik, goed winterhar zeewind bestendig.


Prunus lusitanica hagen aan en is leverbaar met kluit of pot. In ons tuincentrum zijn er altijd hagen op voorraa in alle hoogtes. Wij werken namelijk samen met de allerbeste kwekerijen.


De beste periode is tussen oktober en juni. Dit om uitdroging tegen te gaan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts