vrijdag 8 juni 2018

Lamp terrasverwarmer

Binnen twee werkdagen bij u thuis! Specialistisch advies nodig? Op zoek naar terrasverwarmers? U kunt dan het vermogen van de lamp aflezen en maten van lamp en aansluitkabels meten.


Bestel ze voordelig via onze website!

Onze vervangingslampen voor elektrische terrasverwarming zijn voorzien van productspecificaties, zodat u precies weet voor welke elektrische terrasverwarmers de infraroodlampen geschikt zijn. Zo moet u snel de juiste lamp voor uw heater kunnen vinden. De meeste terrasverwarmers zijn voorzien van een aantal beveiligingsfuncties, waardoor er minder kans is op ongelukken met de lampen. Wanneer de lamp scheef of verticaal hangt, werkt de verwarming niet.


Een elektrische terrasverwarmer is daarentegen meestal goedkoper in gebruik en zorgt voor een goede buitenverwarming. De nieuwste terrasverwarmer met low glare lamp en optionele dimmodule. De terrasverwarmer biedt je verschillende ophangmogelijkheden en beschikt over standen.

De korte, intense warmtegolven van de terrasheater zorgen ervoor dat je het snel warm hebt. Een halogene terrasverwarmer kunt u zowel binnen als buiten gebruiken en is ideaal voor locaties waar het vaak waait. Moderne elektrische terrasverwarmers werken met hoog rendement middengolf of kortgolvig infraroo ofwel IR-A en IR-B. Een deel van IR-A kortgolvig infrarood geeft in meer of mindere mate ook zichtbaar licht vrij dat varieert van geel – oranje tot zacht rood licht afhankelijk van merk en type van de infrarood lamp.


Eén van onze productspecialisten zorgt dat u het juiste onderdeel snel in huis hebt. De meeste elektrische heaters kun je aan de wand ophangen, dat bespaart je ruimte op je terras. Elektrische warmtestralers werken bijna altijd op basis van een infrarood lamp. Bij gebruik gloeit de lamp op, wat in de meeste gevallen een rood licht oplevert.


Een goede terrasverwarmer zorgt ervoor dat je op een frisse avond toch lekker tot laat buiten kunt zijn. Maar ook in de koude maanden van het jaar kun je met een terrasverwarmer heerlijk comfortabel buiten zitten. Zo maak je met een terrasverwarmer of vuurkorf heel eenvoudig dus veel vaker gebruik van je eigen tuin. Lampen met hogere wattages verwarmen dan ook een groter gebied. Terrasverwarmer Lamp kopen?


Enkel de hoge kwaliteit producten! Garantie minstens jaar tot jaar Eigen reparatie service.

Ook vervanging van lampen kunt u bij ons laten doen. Er zijn ook goedkopere modellen met een ander type lamp en je kunt zelfs al eenvoudige kwartsmodellen kopen van 1euro of minder. Deze zijn voornamelijk geschikt voor kleine goed beschutte oppervlakken. Maar ook het materiaal gebruik van het armatuur speelt hierin een rol.


De korte golf infrarood lamp in de duurdere types zijn veel kostbaarder dan de kwartsbuisjes van bijvoorbeeld de Dr. Reserverlamp voor KN-PH- Heb je een nieuwe lamp nodig voor je KN-PHterrasverwarmer , of wil je graag een reserve achter de hand houden? Dan is deze reservelamp van König ideaal.


Sunred en Eurom, maar ook terrasverwarmers van Schwank en terrasverwarmers van Solamagic. Staande terrasverwarming of hangend aan de wand?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts