woensdag 27 juni 2018

Smokey joe premium

Bel, Mail, chat of kom langs. Coolblue: Alles voor een glimlach. Specialistisch advies nodig? Verzamel uw vrienden, pak uw Smokey Joe en u bent klaar om te gaan.


Smokey joe premium

Met de Smokey Joe kunt u heerlijk barbecueën terwijl u onderweg bent, maar net zo goed een maaltijd bereiden op uw terras. Weber Smokey Joe Original barbecue. Deze kleine, lichte barbecue is gemakkelijk overal naartoe te dragen, maar doet het natuurlijk ook perfect in de achtertuin of op het balkon midden in de stad. Hij neemt namelijk weinig ruimte in beslag en is licht van gewicht.


De houtskoolbarbecue heeft een stabiel onderstel met drie poten en een gesloten ketel zodat er geen hete as ontsnapt. Zo eet je met een gerust hart je gegrilde hamburger binnen een straal van een meter van je barbecue. Het gaat om artikel, tenzij anders aangeven.


Smokey joe premium

U bestelt een prachtige Smokey joe premium 37cm slate. De houstkoolbarbecue neemt namelijk weinig ruimte in beslag en is licht van gewicht. Hij heeft een stabiel onderstel met drie poten en een gesloten ketel zodat er geen hete as ontsnapt. Deze compacte barbecue is gemakkelijk mee te nemen dankzij de handige draagbeugel en het lichte gewicht. De Smokey Joe is ook ideaal voor op een balkon of kleine tuin.


Het onderstel met drie poten zorgt ervoor dat de barbecue altijd stabiel. Bespaar tot wel via kiesproduct. Barbecueën in de natuur, op het strand of waar het feest ook gehouden wordt! Dus eigenlijk heb ik geen goede mening over dit produkt.


Dat oogt voor een kleine barbecue stoer én professioneel. Zowel de kuip als de deksel zijn gemaakt van geëmailleerd staal terwijl het rooster is verchroomd. When you first unpack the Smokey Joe Premium , some assembly is required to attach the legs and handles. This takes a good ten minutes but doesn’t require any tools and there’s no need for instructions.


Ik had tot nu toe enkel ervaring met een open bbq (type barbecook) met een luchtkoker eronder. Deze kleinere bbq diende oorspronkelijk om mee op reis te nemen omwille van het formaat. Deze meeneembare Weber-barbecue heeft korte poten en een zogenoemde Tuck-n-Carry dekselhouder, zodat deze eenvoudig te dragen is. Deze kleine en lichte barbecue is gemakkelijk overal naartoe te dragen, maar doet het natuurlijk ook perfect in de achtertuin of op het balkon midden in de stad. Extra aan deze luxe portable brikettenbarbecue is een dekselhouder.


Weber’s Smokey Joe is een sublieme krachtpatser maar dan in miniatuur. Deze handige Smokey Joe barbecue is groot genoeg voor steaks, stukken kip of andere kleinere vleessoorten en is vanwege de geringe omvang ideaal om mee te nemen naar de camping of te gebruiken voor een uitgebreide picknick. Dit ivory model is perfect geschikt voor op het stran in de achtertuin of op het balkon!


Deze barbecue heeft een kookopervlakte van cm. Bekijk hier de openingstijden. Door de handige draagbeugel kunt u de barbecue gemakkelijk overal mee naar toe nemen.


Smokey joe premium

De handgreep kan ook gebruikt worden al dekselhouder tijdens het barbecueën. I have owned three of the standard sized cookers over the past years, and find the Smokey Joe Premium to be just as well made as its larger predecessors. I use natural wood charcoal instead of briquettes in mine since these burn hotter than the briquettes and are known not to have any chemicals used in the production process.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts