maandag 25 juni 2018

Tuinoverkapping met schuur

Ruime keuze aan blokhutten en schuren. Meer dan 1modellen in de showroom, kom langs voor inspiratie! Wij bouwen moderne en landelijke overkappingen, benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Een veranda met overkapping is ideaal om uw tijdens warme zomeravonden lekker beschut buiten te verblijven. Tevens is een schuur met overkapping op maat mogelijk of kunt u zelf een schuur met overkapping bouwen.


Bel of mail ons voor het samenstellen van uw blokhut of schuur met overkapping met een bijbehorende prijsopgave.

Bekijk ons brede assortiment goedkope houten overkappingen van topkwaliteit. Gaat u een overkapping tuin zelf maken? Lees onze klustips en maak een overkapping op maat. De meest gemaakte fout bij het zelf plaatsen van een overkapping is. Of je nu veel spullen kwijt wilt of een leuk theehuis in je tuin wilt: hout is mooi en sfeervol.


Houten schuur of houten tuinhuis, of metaal? Maar we hebben ook overkappingen die bestaan uit aluminium frame met kunststof overdekking. Vooral populair als strakke moderne terrasoverkapping of carport.

Stel uw ideale tuinoverkapping samen. Een tuinoverkapping biedt volop mogelijkheden. Installeer er een comfortabele loungeset, creëer een aangename werkplek of verleng uw keuken door een grote eettafel in de ruimte te plaatsen. Niet alleen de inrichting bepaalt u zelf, ook uw tuinoverkapping stelt u naar eigen wens samen. Wat kunt u verwachten van een schuur of overkapping van ons?


Hij is gemakkelijk op te bouwen door prefab aanlevering 2. Hij kan op maat gemaakt worden 4. De perfecte veranda voor ieder huis. U dient rekening te houden met de draaiing van de zon. Daardoor is het zo dat als u niet wenst dat er zon onder de overkapping komt, u dan soms beter een deel van de overkapping dicht kunt maken. Ook is een veranda van hout zeer goed toe te passen aan een bestaande schuur of woning. Haal het binnenleven naar buiten!


Zoek naar overkapping op maat op de nieuwe KensaQ. Hoge kwaliteit blokhutten en tuinhuizen met veel korting online kopen. Tuinoverkapping met schuur en loungegedeelte – Enschede.


Onze tuin is alle behalve “recht”, maar dat is geen probleem voor deze vakmensen. Met veel plezier en werklust is er een kap neergezet die aan al onze verwachtingen en meer voldoet.

Er zijn veel verschillende soorten tuinoverkappingen. Zo kunt u alleen een veranda met een overkapping laten bouwen waar u een heerlijk terras kunt realiseren, maar u kunt ook een tuinoverkapping inclusief een schuur of tuinhuisje laten bouwen. Zo combineert u verschillende praktische aspecten zoals een opbergfunctionaliteit met een prachtig. Ook kunt u bij ons een schuur met overkapping kopen Let op: Dit zijn overkapping materiaalpakketten.


Bij deze overkappingen van hout zijn staanders en liggers niet ingekeept. De hoogte in met een houten overkapping met kapschuur. Voor mensen zonder hoogtevrees is een houten overkapping met kapschuur de perfecte match. Bezoek onze showroom voor een tuinoverkapping. Ben je benieuwd hoe zo’n houten overkapping in de tuin er in het echt uitziet?


Hier vind je maar liefst verschillende modellen. Een schuur kan worden omgetoverd in een overdekt terras, wanneer u er een tuinoverkapping aan verbindt. Laat dat nou net iets zijn waar Van Spelde Hoveniers in gespecialiseerd is.


Zo hebben wij in Rotterdam een schuur met overkapping gebouwd van Douglashout, sterk naaldboomhout uit het noordwesten van Europa. Anders dan bij een houten tuinoverkapping is een glazen dak bij de aluminium variant goed mogelijk. Als bescherming tegen de zon kun je dan als extra kiezen voor zogenaamde onderdak zonwering. Onder het glazen dak zit zonwering die je zelf open en dicht kunt doen net naar gelang je het zonlicht tegen wilt houden.


Douglas Houtbouw voor betaalbare tuinhuizen van o. Onze hoveniers hebben onlangs een terrasoverkapping met schuur mogen plaatsen in een achtertuin aan het Laantje van Vos in Blaricum. Het speciale aan deze overkapping is dat er een schuine hoek in zit, waardoor de ruimte optimaal benut wordt!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts