vrijdag 22 juni 2018

Grote parasol huren

Altijd de laagste prijsgarantie. Binnen dagen gratis thuisbezorgd! Diverse soorten staande parasols. Bekijk het assortiment online! In een handomdraai bij u geleverd.

Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! Boek het Parasol , Nieporęt. Het scherpst geprijsde parasol verhuurbedrijf van Nederland. Onze parasols zijn ideaal geschikt voor buitenevenementen.


De parasols die wij verhuren zijn zowel zonwerend als regenwerend! Optioneel zijn ook onze parasol -tafels (zie foto). Deze parasols zijn bijzonder geschikt voor bruiloften, partijen, evenementen, tuinfeesten, bedrijfsfeesten en buurtfeesten.

Overal waar een overkapping tegen de zon of regen gewenst is kan u gebruik maken van onze parasols. Denk dan aan een nóg grotere parasol. Heeft u een mega grote parasol op uw netvlies? Dat is de Partysol, een enorme parasol , die onderdak biedt aan tientallen tot zelfs 1mensen. Een in het oog springende overkapping tijdens uw evenement.


De Partysol is een grote mobiele parasol met daaronder een steigerhouten vloer. Alle prijzen zijn exclusief B. Beschadigingen en andere schade zijn geheel voor rekening huurder. Met zonnig en warm weer is iedereen graag buiten. Buiten is een uitermate geschikte plek voor het creëren van een ontspannen sfeer. Tegelijkertijd is het fijn om soms even af te koelen in de schaduw.


Bij Party Rent kunt u parasols huren die comfortabele schaduw bieden en uw outdoor evenement aankleden. Van grote partytenten en meubilair tot servies en parasols. Jaspers Verhuur heeft een ruime keuze aan parasollen in verschillende kleuren en maten.


Huur parasols om jezelf of je gasten tegen felle zon en wind te beschermen.

Of je nou een parasol huurt voor een verjaardag of een dagje stran wij hebben de juiste parasol voor jou. Daarnaast is je gehuurde parasol vlug bezorgd. Wanneer de parasol geopend wordt heeft het doek een totale oppervlakte van zo’n meter diameter.


Deze wordt ook geleverd met een parasolbeschermhoes om deze makkelijk en veilig te vervoeren. Vergeet ook zeker niet om de bijpassende parasolvoet te huren die de parasol stabiel op de grond houdt. Vergelijk verhuurbedrijven en bespaar! Ontdek nu ons uitgebreide assortiment parasols.


Creëer buiten ook een thuisgevoel! Grote collectie en direct uit voorraad leverbaar. Parasols Wilt u een parasol huren , dan heeft u bij Jongh’s de keuze uit een groot aantal maten, kleuren en materialen. Onze vrolijk gekleurde raffia parasols geven uw feest direct een tropische uitstraling. Online parasols en parasolvoeten huren.


Bij Accuraat Verhuur kunt u in grote aantallen verschillende parasols huren. Plant u een luxe evenement of juist een tuinfeest of festival? Wij hebben luxe parasols, maar ook fleurige parasols. Op deze manier zit er altijd wel een parasol bij die bij uw feest, borrel of festival past. Solero Basto is een heuse XL parasol , want deze parasol leverbaar in twee grote formaten van 4xen 5xm.


Twijfelt u over de juiste afmeting voor uw situatie? U bent meer dan welkom om contact met ons op te nemen voor een vrijblijvend advies! De gegevens hierboven bewaren wij zodat we contact met je op kunnen nemen naar aanleiding van je vraag.


We zullen je gegevens nooit delen met derden. De brede collectie bestaat uit maatwerk parasols in diverse vormen. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een rechthoekige horecaparasol, een grote terrasparasol, een vierkante tuinparasol of een zweefparasol, wij kunnen het leveren en installeren.


Wilt u de parasol inrichten met parasolverlichting en parasolverwarming, er zijn diverse opties. Parasols en Vlaggenmasten Huren doe je bij David van Schie party verhuur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts