dinsdag 19 juni 2018

Grastapijt voor balkon

Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Vergelijk voor de laagste prijs. Beste resultaten voor praxis kunstgras op Finecomb. Altijd prachtig “gras” onder de gloednieuwe loungeset op het balkon , zonder dat u hoeft te maaien of de bruine, verdorde plekken hoeft te verbergen onder een bloempot.


Houd je niet van al het onderhoud wat komt kijken bij een mooi strak gazon. Met grastapijt ben je verzekerd van een altijd groen gazon.

Bovendien is het kleurecht en gemakkelijk op maat te maken. Je kunt je grastapijt ook door een echte professional laten leggen bij Leen Bakker. Bij Praxis kun je namelijk kiezen uit verschillende grastapijten voor verschillende toepassingen. Je kunt je wel voorstellen dat een kunstgras onder een speeltoestel andere kwaliteiten moet hebben dat een sier- grastapijt voor op het balkon. En ook zien de verschillende grassen van de grastapijten er verschillend uit.


Het tapijt is licht, bestand tegen diverse weersomstandigheden en onderhoudsvriendelijk. Wij hebben verschillende soorten kunstgras op voorraad die perfect geschikt zijn voor op het balkon omdat deze een wat lagere poolhoogte hebben en niet met zand ingestrooid hoeven te worden. Dit ziet er vaak har zanderig en nep uit.


Dankzij innovatie en nieuwe technieken zijn er voor tuin, balkon en dakterras diverse mooie soorten kunstgras beschikbaar, die een zeer echte uitstraling, een natuurlijke matheid en een realistische vezelrichting hebben.

Met kunstgras heeft jouw tuin het hele jaar door een groene kleur. De kunstgras stroken of nep grasmatten zijn eenvoudig te leggen op balkon of terras. Je kunt het kunstgras voor op het balkon vastlijmen of tapen. Kunstgras leggen op terras of balkon.


In no time geniet je zo van weelderig kunstgras op je terras of balkon. Wel moet de ondergrond vlak zijn en voorzien zijn van voldoende waterafvoer (drainage). Heb jij al eens gedacht aan kunstgras op je balkon ? Als je midden in de stad in een appartement of flat woont en geen eigen tuin hebt, zorgt kunstgras op je balkon voor jouw eigen groene oase!


Een speciale ondergrond leggen is niet nodig voor kunstgras op je balkon. Wel is het belangrijk dat er een goede afwatering is. Met dit universele grastapijt met een lengte van 400cm en een breedte van 200cm creëer je dat tuin gevoel op je balkon. Kortom u hoeft uw niet langer te wachten, u kunt uw tuin gemakkelijk en tegen een scherpe prijs voorzien van grastapijt of goedkoop kunstgras.


Uiteraard wel van hoge kwaliteit. Een eenvoudige kunstgras of grastapijt aankoop. Natuurlijk wilt u het liefst vandaag nog uw kunstgras of grastapijt in huis hebben.


Hebt u geen tuin, maar hebt u wel een balkon en wilt u toch het gevoel hebben van een tuin? Onze tapijten zijn van uitstekende kwaliteit en zeer duurzaam. Geef je balkon een zomerse sfeer en kies een mooi stukje kunstgras.


Je hoeft niet meer de saaie balkonvloer te zien.

En als je een dakterras hebt, dan kun je ook daar genieten van het groen. Een grastapijt zorgt voor jouw eigen stukje tuin, ook op grote hoogte. Met anti slip drainagenoppen.


Het is eenvoudig om uw balkon om te toveren in een gezellige ruimte door er kunstgras op te leggen. Uw kunstgras balkon zal er bij de tijd uitzien met zo’n mooi grastapijt. Grastapijt voor balkon terras of camping. Bestel online of kom naar één van onze winkels. Kwantum, daar woon je beter van!


U doet de balkondeur open, stapt naar buiten en ervaart meteen het ultieme buitengevoel. Er zijn steeds meer mensen die er de voordelen van inzien. Een echt grastapijt is niet mogelijk voor de balkonvloer, maar een realistische lookalike met kunstgras is dat wel. Onze kunstgras collectie heeft een prijsrange van €1tot €3per m2. De uiteindelijke prijs voor uw grastapijt is afhankelijk van de lengte en breedte van het oppervlak van uw tuin, balkon of terras.


Met onze handige calculator berekent u direct de kosten van uw kunstgras. Wij hebben een groot assortiment gekleurd kunstgras in verschillende kleuren. Het is bij veel teamsporten al jaren een begrip, en ook in je tuin zijn er tal van mogelijkheden met kunstgras. De tijd waarin grastapijt alleen op het balkon werd gelegd is voorbij, want het moderne wonen biedt veel ruimte voor creativiteit.


Wat dacht je bijvoorbeeld van een speeltuin in de kinderkamer, een minigolfbaan in de hobbyruimte of een groene wellness-oase in de kelder?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts