maandag 11 juni 2018

Overkapping someren

Overkappingen voor tuin of terras. Ontdek de profielsystemen, overkappingen , gevelpanelen en kunststofplaten. Zo werken wij met verschillende soorten hout waaronder lariks, douglas, vuren, grenen en eiken. Behalve een overkapping of veranda van hout is er ook de mogelijkheid van aluminium.


Bij van den Eijnde in Someren vindt u een compleet assortiment terrasoverkappingen, in vele soorten en vormen en in elke prijsklasse, van polycarbonaat tot glas en van aluminium tot stof: u kunt het bij ons vinden.

Daarnaast maken wij overkappingen op maat en leveren wij tuinhuisjes. Zo heeft u de ruimste keuze in tuinbenodigdheden. Wij leveren uitstekende service en een advies op maat! Al onze producten zijn PEFC. PEFC is het werelwijde keurmerk voor duurzaam bosbeheer en heeft als doel dat alle bossen ter wereld duurzaam beheerd worden.


Ons man sterk montage team heeft deze Verano Garda dak gemonteerd. Vraag om de voorwaarden van het gratis in meten van U overkapping.

Een plat dak, zadeldak of zelfs een kapschuur? De grootste overkapping specialist. We bouwen uw overkapping op maat! Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Wij bouwen al meer dan jaar overkappingen op maat.


Gelakte overkapping in Someren. In tegenstelling tot veel van onze collega aanbieders vervaardigen wij onze schuttingen zelf. Bij montage is deze overkapping op maatwerk, als het een zelfbouwpakket is dan zijn het meestal standaard maten. Kunststof Platen 16mm Kunststof Platen 16mm. Ook hebben wij gebruikte kunststof platen.


Uw veranda of overkapping als extra leefruimte? Door het toepassen van Lumalux verandabeglazing cre ert u extra ruimte en geniet u gedurende het gehele jaar van uw veranda of overkapping. Hieronder ziet u enkele maatwerk overkappingen die wij hebben geplaatst.


Gemeentehuis eerder gesloten op donderdag december. Op donderdag december a.

Een tuinhuis geeft een enorme hoeveelheid extra opbergruimte. Voor iedere tuin hebben wij een ideale oplossing. Er zijn tuinhuizen te verkrijgen in diverse soorten en maten, met punt dak of plat dak. Ook een tuinhuis met overkapping behoort tot de mogelijkheden.


We leveren ook alle denkbare accessoires voor uw overkapping op maat. Daar bij houden we rekening met uw wensen en budget. Een mooie overkapping van aluminium en glas op uw terras.


Aan uw huis of los daarvan. Wilt u de prijzen van een prachtige aluminium terrasoverkapping van glas weten of wellicht zelfs een geheel glazen overkapping , vraag hier rechts dan een offerte aan zodat wij u een prijs kunnen sturen. Ook maken wij prachtige uitschuifbare terrasoverkappingen.


Van de Ven in Someren is al jaren gespecialiseerd in het plaatsen van schuttingen en afscheidingen. Zelfs het bezoek aan de showroom in Someren was heel plezierig en gastvrij. Wij zijn zeer tevreden over alle contacten. De monteurs waren heel gezellige mensen, keurig gewerkt ondanks de kou! Dankzij de balkonbeglazing genieten wij nu dagelijks van ons balkon.


Zeer mooie houten veranda,. Ook voor uw bestaande overkapping. Carport of overkapping zelf bouwen.


Als de keuze valt op het zelf bouwen is het belangrijk om te bepalen wat voor een overkapping je wilt bouwen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts