woensdag 20 juni 2018

Garage houtbouw

Garage houtbouw

De beste garages op Beslist. Grootste aanbod tuinartikelen. Het grootste online winkelcentrum. Vind tuinartikelen online. Meerdere aanbieders online. Ruim assortiment tuinartikelen. Alle merken voor de laagste prijs.


Garage houtbouw

Een schuur, garage , tuinhuis, prieel of overkapping van van hout? Geproduceer geleverd en gemonteerd. Houtbouw Merkus uit Friesland. Een garage beschermt uw auto of tuingereedschap tegen weer en wind.


Het moet dus een sterke, waterdichte constructie zijn. Daarnaast wilt u natuurlijk wel een garage die er mooi uitziet. Bekijk online ook direct de scherpe prijzen op onze website. Exclusieve houten garage op maat.


Ook de plaatsing van onze houten garages wordt gedaan in eigen beheer. Een houten garage : helemaal zoals u het wenst! U kunt de houten garages ook zelf plaatsen, hier adviseren wij u graag in. Welkom op onze webpagina over schuren en garages. Omdat onze adviseurs veel klanten thuis bezoeken en daarom regelmatig.


Dan kunt u tóch van het buitenleven genieten, maar dan onder een dak! Wij verzorgen uw houtbouw in Friesland en kunnen vrijwel aan al uw wensen voldoen. Uw houtbouwspecialist in Friesland.


Garage houtbouw

De voordelen van een houten garage op maat. Het allergrootste voordeel van een houten garage op maat? Dat is dat u hem kunt gebruiken voor datgene wat u voor ogen hebt. De indeling wordt door ons namelijk aan uw wensen aangepast. Wij realiseren uw houten garage op maat in eigen productie.


Wij begrijpen dat een houten garage voor u niet zomaar een garage is. Bovendien kunnen wij uw houten garage snel en voordelig bouwen, doordat we onze producten prefab fabriceren. Klassieke houtbouw schuur op maat. Bent u een liefhebber van tijdloos design en ontwerp? De klassieke houten schuur kan dan de ideale oplossing voor u zijn.


Garage houtbouw

Gemaakt door vakmensen, de kennis geleverd van vader op zoon. Kom eens langs op ons showterrein op de Betonwei in Harkema (Friesland). Houten garage (s) Houten garages zijn een goed en duurzaam alternatief voor een stenen garage. Op onze dikkere houtsoorten zit standaard jaar garantie, waardoor u jaren lang zorgeloos kunt genieten van uw garage.


Al onze garages zijn standaard geïmpregneer waardoor u het eerste jaar geen onderhoud hoeft te plegen. Omdat we bij Tuinbeurs Nederland werken vanuit onze eigen houtbouwfabriek kunnen we iedere houten garage volledig aan uw eisen laten voldoen. Gaat u twee auto’s in de garage stallen dan is het mogelijk om twee dubbele deuren te plaatsen.


Wilt u achterin de garage spullen opbergen dan is een loopdeur aan de achterkant misschien handig.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts