donderdag 21 juni 2018

Speeltuin kruiskamp

Bij ons is iedereen van harte welkom. Wel hebben we met elkaar een aantal spelregels afgesproken, waaraan iedereen zich moet houden. Zien we je snel in de speeltuin ? Smullen in de herfstvakantie: appelmoes en jam! Reviews Gister het jarige verjaardagsfeest van onze zoon hier gevierd.


Dit betekent dat alle kinderen, met én zonder handicap, hier heerlijk samen kunnen spelen en dat de speeltuin allerlei activiteiten ontplooit om het samen spelen te bevorderen.

Wij zetten vijf leuke plekjes voor je op een rij. Het gemiddeld inkomen per inkomensontvanger is €25. Het is jammer dat het zo moet. Meld u aan als lid van de speeltuin voor € 2- per jaar. U steunt ons dan financieel en ontvangt informatie over de activiteiten in de speeltuin en andere zaken.


Op deze manier helpt u de speeltuin veilig en mooi te houden. Stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. Emmers, emmers en nog meer emmers op een dansvloer met twee stoere en twee doldwaze acrobaten…” Amersfoorts Theater Terras trapte daarmee het seizoen af.


Ruim 4bezoekers kwamen op het Franse gezelschap af.

Voor een speeltuin bij in de buurt van Amersfoort, kijk je hier. Een indoor speeltuin of een buitenspeeltuin! Er is voor ieder wat wils. Van een straatfeest tot een voetbaltoernooi, een rommelroute, schoonmaakactie, kunst in de wijk, het opknappen van een speelplek of het vullen van plantenbakken.


Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest. Als laatste werd het gebied tussen Van Randwijcklaan en Columbusweg bebouwd. De maaltijden zijn gemaakt door een professionele chefkok, bijgestaan door vrijwilligers en kinderen van tot jaar.


Daarom begonnen drie kinderen een petitie, om het bestuur van de speeltuin te vragen een Hoge Glijbaan aan te schaffen. Dat was drie jaar geleden. Maar, ontdekt verslaggever én wijkbewoner Wichard Maassen, cijfers zeggen niet zoveel.


Eén inbraakgolf en het gevoel van onveiligheid slaat meteen in alle hevigheid toe. De komende tijd volgen nog meer wijkbijeenkomsten. De meest gezellige speeltuin van Amersfoort. Ze presenteerde haar idee en wat daarvoor nodig zou moeten zijn. Het zaadje was geplant en is gaan groeien.


Kruiskamp is de afgelopen twee jaar veiliger geworden. Sinds die tijd heeft de speeltuin niet stilgezeten. Het activiteitengebouw is gebouwd in Zweedse stijl en kleuren.

Springzaad houdt zich bezig met het natuurrijker maken van schooltuinen, speelterreinen en andere plekken waar kinderen kunnen leren en recreÃren. Er komen steeds meer bewonersinitiatieven in Amersfoort. Meer en meer burgers zijn bereid zich in te zetten voor bij voorbeeld de leefbaarheid in hun wijk.


Speeltuin De Eekhoorn , Kortenhoef, - jaar - Speeltuin. Indoorspeeltuin Darteldome staat voor indoor-speelplezier voor de jeugd van tot speeltuin in de buurt van amersfoort. Parkeren in directe omgeving.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts