donderdag 21 juni 2018

Ps combinatievloer prijs

Zoek naar combinatie vloer op de nieuwe KensaQ. De Combinatievloer is een combinatie van voorgespannen liggers en vulelementen van EPS of beton. De vloer wordt afgestort met een druklaag.


In deze druk laag word meestal deze bouwstaal matten gebriukt Deze vloer wordt toegepast als begane grondvloer boven kelders en als dakvloer bij kleinschalig werk. Online Bouwmaterialen heeft een groot online assortiment waar u alles vindt wat u nodig heeft voor het aanleggen van een broodjesvloer.

Er is uitgegaan van een geïsoleerde PS - combinatievloer van 2mm dik als begane grondvloer bij tot 1mvloeroppervlakte. Bij minder dan kubieke meter te storten beton is rekening gehouden met een toeslag voor ondervracht. Bij meer dan kubieke meter wordt gerekend met een extra toeslag per mvoor het verpompen.


Minder gewicht maakt hijsmiddelen overbodig. De VBI PS -renovatievloer voldoet dan ook geheel aan de eisen die de Arbowet stelt aan een verantwoorde fysieke belasting van de verwerker. Snel U wint montagesnelheid met deze nieuwe, gepatenteerde innovatie van VBI.


In minder manuren maakt u meer meters vloeroppervlak. De SL- combinatievloer is een vloer met stalen liggers.

Onze EPS vulelementen zijn ook te gebruiken in de SL- combinatievloer , die speciaal ontwikkeld is voor renovatie- en uitbouwprojecten. Betonnen liggers (ook wel T-balken genoemd) vormen dé kracht van de balken broodjesvloer. De combinatievloer is niet meer weg te denken op de bouw.


Onze vernieuwde combinatievloer hebben we volledig aangepast aan de huidige markt, die vraagt om hoogwaardige isolatiewaarde en perfecte aansluitingen. Deze combinatievloer is uniek in zijn soort en binnen Europa alleen bij Havebo te verkrijgen. PS -isolatievloer Een begane grondvloer die bestaat uit voorgespannen betonnen liggers waartussen vulelementen van EPS worden gelegd.


Hierop wordt een gewapende druklaag aangebracht. Vind combinatie vloer het nu op Kensaq. Havebo biedt u voor elke situatie het juiste vloertype. Doordat wij onze producten betrekken van verschillende fabrikanten in Nederlan België en Duitslan kunnen wij werken met korte levertijden.


En onze combinatievloer leveren wij zelfs direct uit voorraad. De Balken- broodjesvloer ( Combinatievloer ) is speciaal ontwikkeld als begane grondvloer boven kruipruimten voor zowel de woning- als utiliteitsbouw. De flexibele productiemethode en de uitgebreide voorraad die wij aanhouden staan garant voor snelle levertijden.


Een PS combinatievloer is de perfecte oplossing voor nieuwbouw en renovatie. U realiseert met de PS combinatievloer een goed geisoleerde vloer. Door middel van het plaatsen van betonnen liggers met daartussen tempex elementen, afgewerkt met een bouwstaalmat (krimpnet), hoeft u deze vloer alleen nog maar af te storten met beton (liter per M2).

Levering met tekening en berekening ca werkdagen. Voor persoonlijke informatie betreft Combinatievloeren en oplossingen zijn wij iedere werkdag bereikbaar tot 21. Combinatievloeren worden uitsluitend geleverd met oplegger combinatie, gelieve hiermee rekening te houden bij uw aanvraag. PS Polystyreen is beperkt drukvast en hierdoor niet geschikt voor constructieve belasting. Als je drukvaste isolatie nodig hebt, kies dan voor geëxpandeerd Polystyreen (EPS).


Nu Direct een Isoleren prijs aanvragen of vergelijk eerst het isolatiemateriaal overzicht. Over de Combinatievloer komt een in het werk gestorte druklaag die samen met de balkjes de constructieve sterkte levert van deze vloer. Ons assortiment heeft diverse lengtes VBI liggers, zodat u alles goed kan afstemmen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts