donderdag 21 juni 2018

Felco snoeischaar 2

Direct online te bestellen. Gereedschap bel of mail ons gerust. Op werkdagen voor 16:uur bestel volgende dag in huis! Felco snoeischaar classic bij gyzs. Snoeischaar van Felco beschikbaar.

Felco produceert snoeischaren en snoeizagen. Daarom zijn er Felco snoeischaren voor mensen met grote handen, kleine handen en voor links handige en rechts handige mensen. Felco staat voor kwaliteit, maar messen worden in verloop van tijd nou eenmaal minder scherp.


Felco snoeischaar (meest verkocht model) Klassieke en meest gebruikte snoeischaar door hoveniers van het Zwitserse merk Felco. Maar ook zeer geschikt voor de echte tuinliefhebber. Al met al de alleskunner onder de snoeischaren.


En nu dus een professionele snoeischaar voor een consumentenprijs!

De beste snoeischaar is de Felco 2. Deze snoeischaar is met recht een design-icoon. Ook nu is hij weer Beste uit de Test. De Felco is gemaakt van hoogwaardige materialen. Later werd ook nog een meerollende handgreep geïntroduceerd.


Door deze aanpassing is minder krachtinspanning nodig om een tak door te knippen. Felco heeft ook een snoeischaar voor linkshandigen en voor mensen met kleine handen. Afname Per: Stuk Korte beschrijving: Snoeien is niet altijd het leukste klusje maar dat komt vaak ook doordat er van het verkeerde materiaal gebruik gemaakt wordt.


Het is belangrijk dat als je wilt gaan snoeien dat je dit dan met de juiste snoeischaar gaat doen. Deze Felco snoeischaar zal je zeker niet. Kom naar onze website en vind de goedkoopste en beste Felco snoeischaar. Een voorbeeldig ontwerp zorgt ervoor dat de snoeischaar voor alle soorten snoeiwerk gebruikt kan worden door zowel professionals als amateurs.


Boerenbond heeft snoeischaren en onderdelen van het merk Felco. Deze kwalitatieve snoeischaren gaan jarenlang mee en hebben af en toe een nieuw onderdeeltje nodig. Ook die vind je hier, tussen alle producten van Felco.

Gewoon je e-mailadres invoeren, versturen en we waarschuwen je zodra het artikel weer online te bestellen is. Controleer je e-mail adres. Specialistisch advies nodig? Bespaar tot wel via kiesproduct. Het aambeeld is voorzien van een sapgoot, waardoor je na elke snoeibeurt restjes vuil kunt verwijderen.


Gefabriceerd van gesmeed aluminium. Dankzij de geïntegreerde rubber, schok dempende, stootblokjes biedt het veel bescherming voor hand- en polsgewricht. Felco Model is een lichte, stevige snoeischaar voor het knippen van takken met een dikte tot millimeter. Het bovenmes en het geklonken ondermes zijn vervaardigd uit hoogwaardig, gehard staal.


De messen maken een nauwkeurige en duidelijke snede. Deze comfortable, lichte en stevige handgrepen van gesmeed aluminium. Felco geeft hierop dan ook Levenslange garantie.


The videos do not necessarily show the chosen tool. But the handling is the same. N°De omhulsel van de handgrepen vervangen. Dat is deze degelijke Felco 2. Licht van gewicht doordat deze uit aluminium is geproduceerd. Alle onderdelen van de snoeischaar zijn vervangbaar.


De tandmoer zorgt voor een eenvoudige, nauwkeurige afstelling van het boven- en ondermes. Dit resulteert voor een perfecte gladde wond waardoor herstel snel mogelijk is. De snede, draadsnijder en de sapgoot zijn gemakkelijk en duurzaam ingesteld.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts