maandag 4 juni 2018

Makkelijk moestuin

Duurzame tuinproducten, zoals moestuinbakken, tuingereedschap, kweekspullen enz. Op zoek naar contactgegevens? Vind ze gemakkelijk en snel via Telefoonboek.


Alleen in december en januari kan je niets zaaien of planten. Dus hoe eerder je begint, hoe meer profijt je ervan hebt.

Allemaal lekker, makkelijk en 1 afgestemd op de MM-app. Nu extra voordelig: korting op alle zaden. De makkelijke moestuin is echt makkelijk ! Verwacht geen naslagwerk van alle mogelijke groenten en planten, maar wel een handige gids om te starten. Hoewel ik eerst heel de site heb doorgenomen vind ik het boek toch nog een fijne aanvulling.


Wij zetten een aantal handige weetjes en tips voor je op een rij voor een moestuin voor beginners.

Start met makkelijke groenten in je moestuin. Terug MM community Doe mee aan de community!

Groentes verbouwen is niet alleen makkelijk , het is ook hartstikke leuk. Maak een account aan of. Een échte moestuin waarin je niet hoeft te spitten, niet hoeft te bemesten en geen onkruid hoeft te wieden.


Specialistisch advies nodig? Makkelijke Moestuin , Den Andel, Groningen, Netherlands. Wil je een volwaardige moestuin die veel opbrengt? Zo klein of groot als je wilt en altijd leuk, makkelijk en super efficiënt.


Als ík kan moestuinieren kan jij het ook. Waar ik wél goed in ben, is dingen makkelijk doen. De beste vulling voor je moestuinbakken: goed voor al je groentes en gaat eindeloos mee.


Levering binnen werkdagen. Tuinier je in een traditionele moestuin in de volle gron of met bakken die niet aansluiten bij onze manier van werken, dan heb je er niet veel aan.

In de app staan de makkelijkste en leukste groentes en kruiden. Het doel is immers om te leren moestuinieren. Op zich is groente kweken niet al te moeilijk. Sommige groentes zijn echter makkelijker te kweken dan andere.


Maar dat was veel werk en eigenlijk was dat ook maar schijn, want buiten staan toch ook links en rechts vruchtgewassen in de moestuin. In het boek staan een aantal zaaitabellen.

En spade diep de grond uit de kas is zeker niet voldoende om ziekten of schimmels die in de grond zitten te verwijderen, want die zitten vaak dieper dan spade. Een goede moestuinbak is een duurzame investering voor de komende jaren. Je koopt hem als kant en klaar pakket bij de Intratuin maar je kunt een moestuinbak ook zelf maken.


In een moestuin wil je de beste grond. Dit voorjaar begin ik voor het eerst met een moestuin. De gemakkelijke moestuin Bijna iedereen kan moestuinieren via de methode van de gemakkelijke moestuin. Ik ben op zoek naar groenten die gegarandeerd een mooie oogst opleveren, waar je niet al te veel verkeerd mee kan doen en die niet overgevoelig zijn voor ziektes of ongedierte.


Deze praktische manier van moestuinieren is daarbij op veel plaatsen mogelijk, een balkon, een dak, of alleen maar stoeptegels, overal kan een bak met een makkelijke moestuin. Bekijk het product online of kom naar één van onze winkels. Met deze tips erbij gaat het je écht lukken!


In de download onderaan de pagina vind je de zaaikalender van deze gewassen en lees je wanneer je wat en hoe kunt zaaien en oogsten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts