maandag 18 juni 2018

Blokhut met aanbouw

Tot korting op het grootste assortiment blokhutten van Nederland. Bekijk ons ruime aanbod en vraag eenvoudig een offerte aan! Hoge kwaliteit en scherpe prijzen. De Tuindeco blokhut aanbouw 28mm is gemaakt van hoogwaardig Noord-Europees vuren met een mm wanddikte.


Uitgevoerd met een enkele dichte deur. Om uw huidige blokhut of woning te voorzien van extra opbergruimte kunt u kiezen voor een aanbouw blokhut.

Of u nu ruimte zoekt voor uw fietsen, afvalcontainers, tuingereedschap of bloempotten, u kunt het allemaal in een aanbouw blokhut kwijt. Wij kunnen uw blokhut , veranda of carport op maat maken tegen een aantrekkelijk tarief zonder hierbij de kwaliteit uit het oog te verliezen. Met name ons Woodfor Flexford en Outback programma zijn erg geschikt voor maatwerk. Kom langs in onze showroom voor meer informatie of vraag maatwerk aan via ons maatwerk formulier. Past u beoogde tuinhuis bijvoorbeeld wel in uw tuin?


En hoe dik moet de wand van uw blokhut eigenlijk zijn? Dit kan best veel zijn om allemaal zelf uit te zoeken, daarom heeft Gadero een handige blog geschreven met tips voor de aankoop van een blokhut. Zo weet u precies waar u rekening mee moet houden voordat u een blokhut of tuinhuis aanschaft.

Wij hebben een blokhut op maat voor iedere tuin, groot of klein. Wij leveren standaard blokhutten maar ook 1 maatwerk blokhutten. Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina. Veilig betalen met : Onze merken. De aanschaf van een blokhut is er eentje die u niet iedere dag doet.


Uw blokhut moet bij u passen. Denk hierbij aan de juiste maatvoering, maar ook de uitvoering van deze blokhut moet bij u passen. Dit geldt ook voor een onderhoudsvrij tuinhuis of kleine blokhut. Verder kan door plaatsing van een overkapping los of in combinatie met een blokhut een sfeervolle buitenruimte gecreëerd worden. Aanbouw overkapping kopen?


Breedste assortiment blokhutten, snelle levering in NL. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Voorzien van bredere deuren en grote uitzetramen. Tevens heeft deze blokhut een aanbouw met een brede dichte deur. Gefabriceerd van hoogwaardig Scandinavisch vuren, FSC gecertificeer jaar fabrieksgarantie.


Blokhut tuinhuisje Brighton vijfhoek. U zoekt een prefab blokhut met aanbouw van voorgezaagde planken en balken? Mocht u vragen hebben of meer informatie nodig hebben over Fonteyn Outdoor Living Mall, informeer ons door het contact formulier in te vullen en wij komen daar zo.

Wij willen je het liefst geheel ontzorgen. Als je voorafgaand een vraagje voor ons hebt of advies op maat wilt ontvangen, dan horen we dat natuurlijk graag. Ons complete aanbod blokhutten bij Fonteyn is erg groot en zal u doen verrassen.


Zo leveren wij altijd houten blokhutten die naar ieders smaak, indeling en wens voldoen. Bovendien is het mogelijk om uw blokhut op maat te laten maken. Fonteyn is de grootste blokhutten aanbieder van Nederland en kan u altijd helpen met de juiste blokhut ! Dit is een eenvoudige en voordelige manier om uw blokhut uit te breiden.


Kies dan voor de blokhut aanbouw. De deur kan zowel aan de voor- als achterzijde geplaatst worden. Voor iedere tuin en ieder budget is er een blokhut of tuinhuis die past bij uw wensen met de daarbij behorende blokhut accessoires. Ook hier kunt u ook een blokhut kopen.


In ons grote assortiment leveren wij diverse typen blokhutten. Breidt gemakkelijk uw blokhut of tuinhuis uit met een aanbouw of luifel. Door een extra luifel te plaatsen aan de zijkant van uw blokhut of berging kunt u extra ruimte bieden voor de opslag van bijvoorbeeld hout of een extra droge overkapping waar u onder kunt werken.


U bent van harte welkom om onze nieuwe overdekte showroom te bezoeken en onze kwaliteit en mogelijkheden te komen bezichtigen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts