vrijdag 29 juni 2018

Tuinbeurs brabanthallen

Hét kennis- en contactmoment voor de groene branche in Hardenberg. Vergelijk terrasoverkappingen! Te koop vanaf € 6via Beslist. Kijk snel wat er de komende tijd op het programma staat!


Wat je plannen voor het nieuwe tuinseizoen ook zijn, TuinIdee is de eerste stap om ze waar te maken. Je kunt een uitrijkaart halen bij de daarvoor bestemde automaten bij de uitgang.

Beleef dé start van het tuinseizoen. Hier vind je volop inspiratie voor je eigen tuin. Het adres van deze grote beurshal is Diezekade te ’s-Hertogenbosch. Het complex is voorzien van een parkeerterrein waar 4. Kom je met het openbaar vervoer naar TuinIdee?


Vier dagen lang staan de brabanthallen in het teken van de (achter)tuin. Tuinmeesters zijn aan het woord over een eetbare tuin, het onderhou een gezonde tuin en exclusieve tuinmeubels. Op TuinIdee draait alles om beleven, inspireren en nieuwe ideeën opdoen voor de ultieme tuinbeleving.


Bij veel evenementen heeft u voor het uitrijden van het parkeerterrein een uitrijkaart nodig.

Brabanthallen ’s-Hertogenbosch ligt op ongeveer minuten lopen van het Centraal Station. Op de parkeerborden bij de ingang wordt aangegeven wat van toepassing is. Reserveer kaarten met korting.


Er wordt ook een (klein) uitstapje gemaakt naar wonen. Je vindt hier dus ook woonwinkels, vloeren en decoratie voor in huis. Maar de nadruk ligt toch vooral op tuinieren. De Brabanthal is een evenementenhal en seminariecentrum in Leuven. Wij hebben een tuinevenementen kalender gemaakt voor je.


Mis deze bronnen van tuininspiratie niet! Samen met een speurtocht, een bioscoop, uitgravingen, berijdbare dinosaurussen en een kids zone maakt dit van World of Dinos een onvergetelijke ervaring voor het hele gezin. Ben je gek op planten en is jouw huis een Urban Jungle of zou je er graag meer inspiratie over opdoen?


Dan is de grooste tuinbeurs van Europa, IPM Essen in Duitslan echt iets voor jou. Een waar groen walhalla met alle nieuwste trends op het gebied van groen. Komt u naar de 21e editie van hét kennis- en contactmoment voor de groene branche?


Het centrale thema van TuinSfeer is dit jaar feelgood. Voor ons staat dat gelijk aan ontspanning, voorjaarsgeluk en zomerzoet. Vanaf station ‘s Hertogenbosch vertrekken er gratis pendelbussen naar de Brabanthallen.


De unieke code kunt u online verzilveren voor een NS dagretour en de voucher entree Tuinidee dient u uitgeprint mee te nemen op reis. De tuinbeurs is terug van weggeweest in Doetinchem.

Voorheen hebben we fantastische beurzen gehad in de SSP hal, maar nu in Doetinchem! Breng een bezoek aan Dé Tuinbeurs en ontdek alle nieuwe tuintrends van dit jaar. Het evenement is speciaal voor mensen die hun tuin echt als een verlengstuk van de woonkamer zien en hier graag aandacht aan besteden. De Tuinbeurs in Utrecht geeft iedere tuinier de mogelijkheid om van een tuin, een waar paradijs te maken.


Zeelandhallen Goes is dé concert-, beurs-, congres- en feestaccommodatie in Zeeland.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts