maandag 6 juni 2016

Natuursteen terras

Een terras met een natuurlijke look? Ontdek de kenmerken, verschillen en mogelijkheden. Laat je verrassen door ons assortiment! Ideeën voor een toekomstig project?


Maak uw eigen moodbord uit cases! Dé grote steen voor mooie ambities.

Voor de laagste prijzen: Beslist. Vergelijk alle soorten bestrating! Tegels van natuursteen lenen zich prima voor het maken van terrassen.


Het is duurder dan betontegels of kleiklinkers maar het is ook veel duurzamer en je kunt er zowel een moderne als een landelijke look mee bereiken. Alle natuursteen soorten in ons assortiment zijn vorstbestendig, mits juist verwerkt. Is je terras toe aan een opfrisbeurt? Bij Impermo vind je een assortiment van meer dan verschillende soorten natuursteen terrastegels.


Kom gerust langs en laat je. Leggen van een natuursteen terras.

Het leggen van een natuursteen terras is een vak apart, daarom werken wij al jaren samen met gerenommeerde hoveniers. Stijvol terras met natuursteen terrastegels. Een stijlvol, tijdloos terras legt u met natuursteen terrastegels van Showtuin Heeten. Ook voor graniet kunt u bij ons terecht.


Uiteraard biedt Showtuin Heeten een uitgebreid assortiment tuintegels. Een natuursteen terras zorgt voor een sfeervolle ambiance in uw voor- of achtertuin. Wilt u een natuursteen terras aanleggen, dan slaagt u zeker in onze uitgebreide online tegelwinkel, Onlinebestrating.


Natuurlijk kent natuursteen ook enkele nadelen. Ook kan kleurverschil voorkomen binnen één levering. Leg aan de hand van vier stappen zelf je terras met natuursteen aan: grond voorbereiden, fundering plaatsen, dekvloer plaatsen, stenen leggen en stenen voegen.


Natuursteen is krasgevoelig en is slecht bestand tegen zuren en chemicaliën. Met tegels in natuursteen voor buiten combineer je het beste van alle werelden. Buitentegels in natuursteen rond je zwemba poolhouse of op terras zijn stijlvol, duurzaam en van absolute topkwaliteit!


In Nederland zijn 9bedrijven gespecialiseerd in Natuursteen. Dat is een natuursteenbedrijf of steenhouwerij. Deze bedrijven beschikken vaak over een werkplaats met machines om steen te bewerken.


U bent welkom om ons assortiment in de showroom in Berlicum te bekijken. Wilt u advies over welke tegels geschikt zijn voor uw tuin of terras ?

Uw tuinaccessoires uitgevoerd in natuursteen maakt uw tuin of terras helemaal af. Wij vertellen het u graag. Omdat de mogelijkheden met natuursteen oneindig zijn kunt u bijna alles wat u wilt, laten uitvoeren in natuursteen.


De voordelen van uw tuin of terras in natuursteen. Door hun origine past een natuurstenen terras perfect in iedere tuin. Hierbij bent u verzekerd van een ‘levendig terras ’ en een prachtige natuurlijke uitstraling. Verwerkings- en onderhoudsadvies natuursteen bestratingen Een tuin is op zijn mooist als er gebruik wordt gemaakt van materialen die ook voorkomen in de natuur.


Niet alleen planten en hout, maar ook bestrating is daarin enorm van belang. Met mooi weer in de tuin op uw terras zitten, wordt extra aantrekkelijk als uw terras is gemaakt van natuursteen terrastegels. Of u nu een modern en strak uiterlijk wilt of liever een terras heeft dat een tijdloze aanblik biedt, bij ons Onlinebestrating.


Of u nu kiest voor een natuurstenen terras of voor keramische buitentegels, let erop dat u tegels kiest die geschikt zijn voor buiten. Ze moeten dik genoeg zijn en natuurlijk vorstbestendig. Reken uit hoeveel terrastegels u nodig heeft en bestel in één keer. Houd daarbij rekening met een snijverlies van ongeveer. En zelfs in de jaren werden deze gebroken natuurstenen ook al veelvuldig in Nederland voor vloeren, terrassen , gevels en wanden gebruikt.


Flagstones zoals de Rode Weser zijn al wel tientallen jaren beken net zoals de Alta Kwartsiet. Echter tegenwoordig zijn er dus veel meer kleuren te verkrijgen van deze karaktervolle natuurstenen. Je kan niet-gepolijste ruwe natuursteen reinigen door hem af te borstelen met een staalborstel of staalwol.


Gebruik op een natuurstenen vloer nooit een detergent, dus ook geen afwasmiddel! Terrassen mag je afspuiten met een hogedrukreiniger die je op een lage.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts