dinsdag 6 december 2016

Prefab betonnen goten

Voor sleufsilo’s worden de goten ook veelvuldig toegepast. De afkomende perssappen kunnen op deze manier op een gecontroleerde manier worden afgevoerd en komen daardoor niet op het erf. Daarnaast wordt het hemelwater dat terechtkomt in de sleufsilo’s op een juiste wijze afgescheiden en afgevoerd via de goten.


De goten zijn leverbaar voor alle verkeersbelastingen van personenverkeer tot extreem zwaar verkeer. Door het eigen gewicht ligt de goot goed in de ondergrond en werkt als fundament en is extra verankering voor het aangieten met beton niet noodzakelijk en daardoor kostenbesparend.

U- goot met betonroosters. Betonnen goten zijn een ideale oplossing voor de snelle afvoer van bijvoorbeeld regenwater, oppervlaktewater en sappen van een silo of mestplaat. De roosters hebben een lengte van meter en een aslast van ton. Fietser en voetgangers kunnen deze goot niet passeren. Verholen goten zijn leverbaar in diverse afmetingen en uitvoeringen.


Dat kunt u wellicht beamen. Dit type put vraagt om absolute waterdichtheid. Vanwege de smalle en hoge inwendige putmaat is reparatie achteraf immers nauwelijks mogelijk!

Sterk Beton biedt u de zekerheid. Kabelgoten zijn gewapende rechthoekige goten welke optioneel kunnen worden voorzien van betonnen deksels. Naast de meest voorkomende 1-vak kabelgoten levert Giverbo ook 2-vaks en 3-vaks kabelgoten.


Onderstaand kunt u hieruit een keuze maken. Een goot met afneembaar rooster in de afmeting 195cm x 4x 42cm Offerte aanvragen. We hebben een aantal basisgegevens van u nodig zodat wij een offerte op maat kunnen maken.


Na de aanvraag nemen wij contact met u op voor de details. De goten hebben veelal een grote inwendige diameter waardoor het debiet aan water dat er doorheen stroomt hoog is. De grootste goot is m breed en m hoog.


De kleinste is m breed en m hoog. Zwaagstra Beton BV is specialist in het fabriceren van betonproducten voor verschillende doeleinden. Onder andere betonplaten, keer- en silowanden en verholen goten vindt u in ons assortiment.


Veel van onze producten worden geproduceerd met het KOMO keurmerk. Goten kunnen gemaakt worden uit het materiaal van de bestrating maar er zijn ook prefab betonnen goten beschikbaar waarbij de bodem van de goot een eigen afschot heeft en de goot ten opzichte van de bestrating steeds dieper wordt. Houtskeletbouw, dakkapellen, stelkozijnen en goten.

Wat uw wens ook is, wij ontzorgen compleet. Polyester LG- Goten , met aansluiting op polyester windveren middels speciaal kopschot. Groot onderhoud polyester dakgoten en windveren. Prefab is de toekomst voor bouw en renovatie.


Een klein minpuntje van de verholen goot is dat deze vrij makkelijk vol met zand of andere ongewenste vulling komt. Hierdoor merk je er niets van wanneer je eroverheen rijdt. Die moet er vervolgens weer uit en dat is niet altijd even makkelijk. De deksels kunnen afhankelijk van het gewenste type zowel opliggend als inliggend worden geplaatst.


Voor een aantal goten zijn er zelfs speciale eindplaten leverbaar. Indien u overweegt om betonnen kabelgoten toe te passen stellen wij het erg op prijs u hierin te adviseren. In de loop der jaren heeft Nedabo B. Onze ervaren legploegen zijn actief in Frankrijk, Duitsland en België. De klassieke, open gootstructuur verzekert een vlotte, bovengrondse afvoer van overtollig water.


Eenvoudig schoon te maken en met.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts