woensdag 7 december 2016

Schroefdraad rollen

Hagro levert diverse oplossingen voor vervormende bewerkingen zoals schroefdraadrollen. Hiermee maakt u middels spaanloze koudvervorming, binnen enkele seconden, alle soorten uitwendige schroefdraad en profielen met de hoogste nauwkeurigheid. Metrische-, Metrisch fijne-, UNC-, UNF-, BSW-, BSF-, Ronde-, en Trapeziumschroefdraden.


Door middel van een stukje speciaal maatwerk zijn wij in staat om ook dit voor u te verzorgen. Ook is het mogelijk om speciale schroefdraden te rollen die niet binnen de standaard vallen.

Onze specialiteit is het direct op de CNC-buigmachine rollen van schroefdraden. Wij hebben onze CNC-buigmachines gekoppeld met schroefdraadrolmachines. Hierdoor zijn we in staat om in enkele seconden een perfecte schroefdraad te vervaardigen van Mtot M1 en deze vervolgens in één procesgang tot een complex draadproduct met schroefdraad te buigen. Wil je een heel glad en sterk resultaat dan is rollen de beste techniek. Door het metaal niet te snijden maar te rollen wordt de trekvastheid versterkt.


Er is geen spaanvorming omdat er geen gereedschap aan te pas komt, maar het metaal wordt heet gewalst of koud gevormd door middel van platen of rollen.

CNC Metaalbewerking Meijer B. Wij beschikken over hoogwaardige machines om nauwkeurig en geheel naar uw wensen schroefdraad te rollen.

Of u nu een kleine hoeveelheid of een grote massa schroefdraad wilt laten rollen , wij realiseren het voor u tegen een betaalbare prijs. Op onze schroefdraadrolmachines en met onze schroefdraadrolkoppen zijn wij in staat om in enkele seconden een perfecte schroefdraad te vervaardigen van Mtot M150. Zo behoort het exclusief gebruik van uw eigen draadrolset tot een van de mogelijkheden.


De interkristallaire krachten blijven hierbij behouden, waardoor de draad minder vlot afschuift. Uitwendige schroefdraad rollen gebeurt ook meestal machinaal. Schroefdraad snijden doet men industrieel op een draaibank. Op industriële schaal wordt schroefdraad meestal gemaakt door een staaf gloeiend heet metaal tussen twee gegroefde rollen of platen te walsen.


Hierbij is zowel handmatig als. Hiermee kunnen we een grote verscheidenheid aan verschillende schroefdraden rollen. Vind de beste selectie schroefdraad rollen fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit schroefdraad rollen voor de dutch luidspreker markt bij alibaba.


De specialiteit van Van de Grijp Metaaldraaierij B. Rollen van schroefdraad op bijvoorbeeld een draadeind.

Snijden van schroefdraad op bijvoorbeeld een as. Bij het verspanende proces worden de volgende technieken veelvuldig toegepast: 2. Voor het maken van een schroefdraad in een gat is tappen de meest gekozen bewerkingsvorm. This video is unavailable.


Met de machines en gereedschappen van Rollwalztechnik zijn spaanloze bewerkingen mogelijk voor het vervaardigen ( rollen ) van schroefdraad.

De voordelen van het rollen ten opzichte van verspanende bewerkingen is het verstevigen van de schroefdraad en is het schroefdraad veel slijtvaster. Roltappen is het vervaardigen van een schroefdraad waarbij de schroefdraad niet gesneden wordt, maar gevormd door vervorming van het materiaal. Deze waarden kan u op onze website terug vinden. Zitz schreef:Mij hebben ze ooit eens vertelt dat je het materiaal 0. Omdat het materiaal niet gesneden wordt, is bij draadrollen de voorboormaat groter dan bij draadsnijden.


Dit om scherpe schroefdraad te voorkomen. Machinepark In ons machinepark vindt u een groot aantal machines waarmee wij elke klus kunnen klaren. Voordelen van het rollen van schroefdraad. Hieronder vind je een overzicht van de vele voordelen van spaanloze koudvervorming. Bent u op zoek naar gereedschappen om simpel en snel schroefdraad te kunnen snijden, tappen, draaien, rollen of frezen?


Dan bent u bij Leering Hengelo aan het juiste adres. In ons assortiment heeft u een ruime keuze uit diverse gereedschappen voor al uw schroefdraadsoorten. Een tap is doorgaans gemaakt van snelstaal (High Speed Steel - HSS). Wij leveren daarnaast de losse rollen met verschillende gestandaardiseerde as-uitvoeringen uiteraard ook deze weer in verschillende diameters. We beschikken over meer dan rolmachines met een vermogen van tot 1ton die ons toelaten alle materiaaltypes te rollen gaande van Mtot M180.


Bij harde vloeroppervlakken is het verstandig om een meubelwiel van een zacht materiaal te kopen. Rollen vervaardigd uit blank staal, verzinkt staal, kunststof of aluminium in verschillende diameters en waarbij de rollengte vervaardigd wordt naar uw eigen specificaties. Zo voorkom je schade aan het meubelwiel en je vloer als je zware objecten of meubels gaat rollen.


Voor bureaustoelen zijn speciale zwenkwielen voor stoelen verkrijgbaar, die een hoog gewicht kunnen dragen en lang meegaan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts