dinsdag 6 december 2016

Bloemketerp zwembad

Creëer buiten ook een thuisgevoel! Laat je inspireren door het aanbod. Shop jouw artikelen bij Wehkamp. Vind items binnen jouw budget. Ontdek het assortiment van Wehkamp.


Bloemketerp zwembad

Meer dan 1leuke woonwinkels. Ga naar Leen Bakker of bestel eenvoudig online! Tarieven Openingstijden Zaterdag november vindt de start en finish van de 3e Pepernotenrun plaats op het parkeerterrein van het zwembad.


Zaterdag november gesloten voor recreatief zwemmen ivm de Sinterklaas intocht. Zwembad Bloemketerp , voor iedereen! Onderstaande tijden zijn de reguliere openingstijden.


Bloemketerp zwembad

Vakantiepark Bloemketerp beschikt over veel faciliteiten die garant staan voor een geslaagde vakantie in Friesland! De keuze is groot, wanneer het aankomt op campings in Friesland. Recreatiepark Bloemketerp biedt u een heerlijke camping, in een fijne omgeving en centraal gelegen in Friesland. Schoon, ruim opgezet, diverse faciliteiten en genoeg te doen in de omgeving. Eigenlijk alles wat u zoekt, nietwaar?


Veel faciliteiten voor jong en oud. Of gezellig een uur bowlen? Laat u verrassen door de vele mogelijkheden bij Partycentrum Bloemketerp Franeker. Wij beschikken over een sfeervol restaurant, feestzaal en bowlingcentrum.


Bloemketerp zwembad

Bij Sportcentrum Bloemketerp ben je altijd verzekerd van een gevarieerde en professionele training. In ons sportcentrum, gevestigd in Franeker, staat bewegen en gezondheid centraal. Ruime Keuze Hotels Wereldwijd. Reviews met een all in sportabonnement zit je. In de mooie stad Franeker bevindt zich zwembad Bloemketerp Franeker.


Hier zijn naast het volgen van zwemlessen en het recreatief zwemmen allerlei sportieve activiteiten te beleven. Denk hierbij aan Trimzwemmen en Aqua joggen. Maar ook plussers kunnen bij Bloemketerp Franeker terecht om o. Gasten van de accommodatie kunnen fietsen in de buurt, of genieten van de tuin. De dichtstbijzijnde luchthaven is Groningen Eelde, op km van het vakantiehuis.


Bloemketerp zwembad

Verblijf comfortabel in een vakantiehuis in Franeker op recreatiepark Bloemketerp , aan de rand van het historische centrum van de Elfstedenstad. Boek een vakantiehuis in Franeker. Het zwembad kan niet beter en noemt de schoonmaak zo doelmatig mogelijk. Een controlebezoek van milieudienst FUMO op april in het Franeker zwembad Bloemketerp leverde de volgende gebreken op: ,,De putjes in de kleedkamers en douches zijn vuil. Er kroop ongedierte uit toen ze werden geopend.


De goot bij het recreatiebad is niet schoon. Beleef een spetterende tijd in het naastgelegen subtropisch zwemparadijs. Altijd de beste en leukste woonaanbiedingen van dit moment.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts