maandag 12 december 2016

Lounge dining tuinset

Alles uit voorraad leverbaar! Tuinsets: Vraag uw korting aan. In een handomdraai bij u geleverd. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! Altijd de laagste prijsgarantie.


Binnen dagen gratis thuisbezorgd! Nú tuinmeubelen voor lage prijzen. Je voegt als het ware het beste van twee werelden samen, een perfecte combinatie tussen een loungeset en een tuinset. In de categorie lounge dining set zijn er ook vele mogelijkheden qua kleuren en materialen te kiezen.


Een lounge dining set is een absolute aanwinst voor jouw tuin of terras. Voor elke lounge dining set is wel een passende beschermhoes, bespaar jezelf de moeite van het onderhoud en ga preventief te werk met een hoes! Naast het materiaal is de kleur van uw set vrij bepalend voor de uitstraling.


Heeft u al een bepaalde kleur in gedachte? Maak dan gebruik van onze handige filters om bijvoorbeeld te filteren op een lounge dining set wit, een lounge dining set grijs, een lounge dining set taupe of een lounge dineer set in hout kleur. Bent u op zoek naar een diningset? Bij Kees Smit vindt u een groot assortiment diningsets van topkwaliteit tegen de laagste prijs. Fleur je terras op met een van onze loungesets.


Al onze tuin loungesets zijn een lust voor het oog. Met een loungeset creëer je een heerlijk broeikaseffect in eigen. Je kunt met een lounge dining set niet alleen relaxed loungen, maar ook comfortabel dineren.


Lounge dining tuinset

Door de verstelbaarheid van de tuinstoelen kun je de stoel in de juiste positie brengen. Omdat de tuin tafels van de lounge diningsets net als de lounge stoelen hoog zijn, is deze tuinset ook zeer geschikt voor lange avonden dineren in de tuin met je gezin of vrienden. Hiermee is de lounge dining set de ideale tuinset voor de levensgenieter! Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver.


Kies uit 6producten vanaf € 696. Lounge Dining set materialen. De fraaie tuintafel met een teakhouten tafelblad in combinatie met de landelijke lounge tuinstoelen zorgt voor een warme uitstraling. Op deze shop vind je een uitgebreid assortiment sets van verschillende merken.


Alle tuinsets en loungesets die wij aanbieden zijn zorgvuldig uitgezocht en van de hoogste kwaliteit. Als je het praktische van een tuinset wilt combineren met het aangename van een loungeset, dan moet je zeker eens ons assortiment dining loungesets bekijken. De dining tuinset heeft het ultieme comfort van een loungeset, maar tegelijkertijd zorgt hij er ook voor dat je fijn buitenshuis kunt eten. Een dining set is vaak wat groter qua formaat en komt mooi tot zijn recht in een tuin of terras. Een dining loungeset zorgt ervoor dat het in de zomer extra genieten wordt met vrienden of familie in jouw tuin.


Wij bieden het breedste lounge en tuinset assortiment van Nederland aan waar je onder andere een heerlijke loungebank in vindt. Onze producten zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen en zijn een lust voor het oog. Tevens zijn de lounge sets geschikt voor binnen en buiten.


Bekijk alles met dining set! Nieuwe en tweedehands Tuin en Terras artikelen kopen en verkopen doe je via Marktplaats. Het gemak van loungen en eten in één tuinset.


Tuinmeubelen, grasmaaiers, haardhout. De lounge dining set bestaat uit een hoge loungebank en een tafel. Zowel de stoel als tafel zijn hoger dan een loungebank, waardoor makkelijk aan deze diningset gegeten kan worden. Door de middelhoge tafel is een lounge dining set geschikt om zowel in te loungen als in te eten en u bespaart zo ook nog eens veel ruimte!


De tuinset -, loungeset-, lounge - dining hoezen hebben ventilatiedriehoeken, waardoor u minder last heeft van condensvorming binnen de hoes. Parasolhoezen en barbecuehoezen hebben een trekkoord. De soepele hoes heeft het voordeel dat deze compact op te bergen is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts